За донорството трябва да се говори в семейството

Министерството на здравеопазването стартира Национална информационна кампания в подкрепа на донорството и трансплантацията у нас под мотото „Да! За живот!“. Активната част на кампанията ще продължи до 5 декември тази година. Към днешна..

публикувано на 05.11.19 в 16:45

БСП ще е единствената опозиция в Общинския съвет

БСП си върна второто място като политическа сила в Пловдив, а няколко мандата бяхме далеч от него. Ясно е, че  ще бъдем опозиция, но се опасявам, че ще сме единствената опозиция в новия Пловдивски общински съвет . Това заяви в коментара си след..

публикувано на 05.11.19 в 15:15

В ГЕРБ - "Родопи" си вземаме поука и продължаваме напред

В ГЕРБ в община "Родопи" ще направим анализ и ще си вземем поуки от загубата на изборите за кмет на общината. Още в понеделник правим събрания на структурите и тръгваме напред, към следващите избори. Явно не успяхме да убедим хората, че сме..

публикувано на 05.11.19 в 14:44

Инфраструктурните проекти в Белово отново са приоритет

Инфраструктурните проекта са приоритет и в този мандат на община Белово, заяви в интервю за Радио Пловдив новоизбраният кмет на общината Костадин Варев.  На балотажа в неделя той спечели с 49.22 % от гласовете нов, 3-ти поред мандат, като бе..

публикувано на 05.11.19 в 13:06

Асеновград е перла в короната на ГЕРБ, а "Родопи" болка и тъга

Перлата в короната на победата на ГЕРБ в Пловдивска област е Асеновград. Това заяви областният координатор на партията Георги Мараджиев, който представи официално 10-те кмета от ГЕРБ, спечелили местните избори в областта.  Същевременно,..

публикувано на 05.11.19 в 12:48

Трудно е да разчиташ на хора, които не си избрал сам

Въпрос на достойнство е човек да знае мястото си в обществото, заяви оттеглилият се по свое желание от листата за общински съветници на ГЕРБ проф. Димитър Шишков.  Не ми е било мечта да ставам общински съветник. Ангажиментът ми беше да помогна..

публикувано на 05.11.19 в 12:05

Пловдив трябва да започне да изнася култура

Когато човек се чувства уверен в това, което прави, би могъл  да го прави на всяка една писта без колебание. Реших да подкрепя ГЕРБ с един единствен аргумент и той се казва Здравко Димитров. Още преди четири години застанах до него - човек..

публикувано на 05.11.19 в 11:32

В Калояново приоритетно ще се работи по инфраструктурата

Приоритетите ни в Калояново ще бъдат насочени изключително за изграждане и подобряване на подземната и надземната инфраструктура, заяви новият – стар кмет на Калояново от СДС Георги Георгиев. Това включва асвалтиране на улици, направата на..

публикувано на 05.11.19 в 10:55

Ниската активност бе ход на ГЕРБ, прицелен в победата

Бих предложил един по-различен прочит от този за голямата пасивност, която изразява разочарованието на избирателите към вота. Мисля, че това е съзнателна технология, приложена от ГЕРБ, която им осигури победата. Това заяви проф. д-р Любомир..

публикувано на 05.11.19 в 10:34

Ще направим Пещера по-добро място за живеене

Новият кмет на Пещера е Йордан Младенов от "БСП за България", който получи 49.82 % от гласовете на избирателите. Досегашният кмет Николай Зайчев от ГЕРБ остана втори.  Младенов бе депутат доскоро, но е решил да направи нестандартната крачка, защото..

публикувано на 05.11.19 в 09:53