Конкретни факти нямам, но имам съмнения за корупция

Специализираният съд остави в ареста Ральо Ралев с обвинение за подкуп.  По темата за кметския арест на Ральо Ралев в район Северен и инвестиционни връзки, които са обект на интерес представяме - опита на Пламен Иванов , председател на..

публикувано на 03.06.19 в 09:53

На 1 юни в Асеновград и на Пампорово

В курорта Пампорово пускат лифтовете по повод Деня на детето и започва кампанията „Да изчистим Пампорово заедно“.  Днес децата ще имат възможност да посетят и да ползват безплатно най-различни атракциони и развлечения в курорта.  В „Туристически..

публикувано на 01.06.19 в 10:57

С нов дизайн, стил и хора ГЕРБ се отваря за нови избиратели

Бойко Борисов няма колебание относно овладяването на ситуацията в партията, все още звучи емоционално за Цветан Цветанов, но това е обяснимо. Заявката, че е приел контрола в партията не е само на декларация, смята политологът Антоний Гълъбов...

публикувано на 31.05.19 в 16:00

Ще тръгне ли ГЕРБ по нов път, след оставката на Цветанов?

Разговор с политолога  Страхил Делийски  в програма "Точно днес" за горещите новини от политическите централи след евровота. Цветан Цветанов напусна постовете в ГЕРБ, и как БСП ще отиграе смяната на лидера преди есенните избори.  Страхил Делийски..

публикувано на 31.05.19 в 10:09

Съжалявам, че Делян Пеевски реши да остане в България

По темата на седмицата: избори за Европейски парламент говорим с  Искра Михайлова , избрана за втори мандат евродепутат от ДПС. ЦИК днес ще обяви на 17-те български евродепутати в новия Европейски парламент. Искра Михайлова: Да, досега само веднъж за..

публикувано на 31.05.19 в 10:08

ГЕРБ спечели без Цветанов, Борисов показа пълен контрол

Оставката на Цветан Цветанов от всички постове в ГЕРБ е логичен ход и като решение да се случи, и като момент за оповестяване, смята политологът доц. Даниел Смилов. Според него по отношение на заместника си Бойко Борисов е бил в капан. Смилов припомни..

публикувано на 30.05.19 в 15:42

Робоетика и медицина – новите предизвикателства в 21 век

Роботите имат огромно приложение в медицината от няколко десетилетия, но до този момент работата им е да улесняват, а не да изземат функциите на лекарите. Все пак  през последните години роботехнологиите в медицината процъфтяват. До къде може да..

публикувано на 30.05.19 в 15:26

ЦИК чрез фина фалшификация натаманява изборите

ЦИК на четвъртия ден не е успяла да преброи  бюлетините и това  поставя големи въпросителни , заяви социологът и политолог проф. Михаил Мирчев. По закон, в сряда трябваше да са приключили.   В момента изборите се натаманяват чрез ЦИК. Става..

публикувано на 30.05.19 в 11:13

Национална конференция за общественото здраве в Пловдив

Пловдив е домакин на  национална конференция  „Общественото здраве – капиталът на бъдещето“ , която ще се проведе от днес  до  първи   юни  в Медицински университет.  Форумът събира над 200  медицински специалисти, студенти, здравни власти и..

обновено на 30.05.19 в 10:18

Българите не се подведоха по фалшивите прогнози

Твърде вероятно е ВМРО да получи втори мандат в Европарламента, защото има най-голям остатък от гласовете, а по него се определя къде отива мандатът, прогнозира политологът Георги Киряков. Включването на Бойко Борисов в кампанията и шоуто, което той..

публикувано на 29.05.19 в 16:46