Районните кметове от ГЕРБ с първи задачи в Пловдив

Новият кмет на район Южен Костадин Язов : След вота от вчера е ясно, че н адделя желанието на жителите на района за промяна и по-добра работа в районната администрация. Изборите  доказаха, че жителите на район Южен искат да имат постоянен..

обновено на 04.11.19 в 16:51

Резултатът на ГЕРБ в Пловдивска област е уникален

Повече от това няма какво да пожелаем и няма как да го поискаме. Това заяви пред Радио Пловдив областният координатор на ГЕРБ  Георги Мараджиев , който отново е кмет на Стамболийски. Той посочи, че  ГЕРБ отново е първа политическа сила в..

обновено на 04.11.19 в 16:51

БСП - Пловдив се справи много добре, имаме пробив в 2 общини

Макар че предстоят анализи, смятам, че БСП - Пловдив се справи добре с поставените задачи. Това заяви пред Радио Пловдив областният председател на партията Георги Гергов. Той подчерта, че в Пловдивска област БСП е направила пробив в 2 нови общини -..

обновено на 04.11.19 в 16:51

Управлението на един град не се изчерпва с по- красивата среда

В Пловдив, за разлика от София, предизборната кампания протече нормално и без остри противопоставяния. В Пловдив имаше положителна кампания и положителен кандидат на ГЕРБ, обобщи резултатите от местния вот политологът доц. Стойчо Стойчев...

публикувано на 04.11.19 в 15:44

Журналисти от Пловдив коментират местния вот

Журналистите коментират как разчитат вота на пловдивчани за кмет и местен парламент.  Основното в техните мнения е, че избирателната активност остана ниска, и че партийният вот реши всичко този път. Иво Дернев , "Под тепето" : Пловдив е..

публикувано на 04.11.19 в 13:56

Готов съм да бъда председател на Общинския съвет

Преднамерената опозиционност не е от полза на Пловдив. С всички колеги от Общинския съвет сме колеги, с които ще работим за хората, гласували за нас, каза адв. Георги Колев от ЗС "Александър Стамболийски". Партията има петима съветници в местния..

публикувано на 04.11.19 в 11:17

Оправдахме доверието на хората от Община Сопот

Приоритетно ще започнем да работим по провеждане на обществена поръчка за избор на изпълнител за зимното почистване на Община Сопот. Предстои подписването и на няколко договора по различни оперативни програми, а също и да сформираме новия..

публикувано на 04.11.19 в 10:27
Първан Симеонов

Здравко Димитров дочака своя шанс

Кампанията показа, че ГЕРБ са дали всичко от себе си да спечелят в двата основни града София и Пловдив. Така Първан Симеонов от ГАЛЪП обобщи резултатите от местните избори за управляващата партия пред "Точно днес" на Радио Пловдив. Според него,..

публикувано на 04.11.19 в 09:42

В Пловдив бяхме свидетели на електорална депресия

В Пловдив бяхме свидетели на една ситуация на електорална депресия. Така политическият коментатор доц. д-р Антоний Гълъбов коментира в предаването "Точно днес" на Радио Пловдив ниската избирателна активност в града на втория тур на местните..

публикувано на 04.11.19 в 08:25

ГЕРБ печели в 6 общини в Пловдивска област, БСП в две

ГЕРБ печели балотажа за кмет в шест общини от Пловдивска област – Асеновград, Хисар, Брезово, Перущица, Куклен и Съединение. БСП има кметове в две общини – „Родопи“ и Първомай. По един кмет имат ДПС, СДС и Воля. Доктор Христо Грудев от..

обновено на 04.11.19 в 06:45