Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Вътрешният лечител и музикален хляб във „Вход свободен“

За проекта „Музикален хляб говорим с Гергана Бочева, председател на фондация „Диря“, организатори на проекта и трите фестивални уикенда. Първият стартира, този петък и събота, на Младежкия хълм и се казва „Глинена пещ-работилница“. Ще стане ясно..

обновено на 30.04.19 в 10:38

"Вход Свободен" – за любовта към природата и човечеството

Във втория ден на Великден, запазваме традиционно доброто настроение, прибавяйки към всичко обичайно, нещо ново, различно и шарено, за още повече положителни емоции. Срещаме ви с една жена, попаднала в плен на чара и обаянието на класическите..

обновено на 29.04.19 в 09:58

За чистите мисли и действия във „Вход свободен“

На Разпети петък ще бъдем смирени, ще изчистим в разкаяние греховете си и ще помолим за прошка! По пътя ще ни води Отец Еленко – свещеник в храм „Света Петка“ Пловдив. С него ще поговорим за силата на Христовия кръст и неговото значение в нашия..

обновено на 26.04.19 в 09:30

"Вход свободен" - предпразнично за милосърдие и подкрепа

Днес ще рисуваме яйца, но ще пишем и добрина в сърцата си! Преди Светлия Празник, някак естествено отваряме съзнанието си за доброто, във всичките му форми и проявления! И тази година е така, надеждата ме кара да вярвам, че рефлектиралото добро, което..

обновено на 25.04.19 в 09:31

Стартерс и четирите точки на баланс във „Вход свободен“

Днес e Международният ден на младежката солидарност.  Таня Лазарова ни среща с Вера Михайлова от НАРД, която ще ни разкаже за техния най-нов проект „Стартерс“ – младежка социална зона. Велина Аргирова, дългогодишен доброволец на НАРД, разказва за част..

публикувано на 23.04.19 в 22:00

Търсим смисъла и успокояваме духа във "Вход свободен"

Велики вторник е деня за поучения, нравствени наставления и за дарения за бедните и нисшите духом през Страстната седмица. Нравствените наставления ще отминем, но се надяваме да ви дарим смисъл и усещане за доброта! На Велики вторник Иисус..

обновено на 23.04.19 в 09:57

За писането и копирайтинга с Иванка Могилска

В предаването „Вход свободен“, ви срещаме отблизо с поетесата и писател, копирайтър на свободна практика Иванка Могилска. В рамките на „Младия Пловдив чете“, тя беше на гост на Професионалната Гимназия по Архитектура, строителство и геодезия - "Арх...

публикувано на 22.04.19 в 17:12

Поезия и танцов спектакъл във „Вход свободен“

„Танците са тиха поезия“   Симонид от Кеос Грижим се за духа и тялото, и си говорим за поезия и танци. Деветокласничката от френската езикова гимназия в Пловдив „Антоан дьо Сент-Екзюпери”, Дария Лучинска ни разказва за дебютната си..

обновено на 22.04.19 в 13:07

Кулинарната купа на България и уиски хроники във „Вход свободен“

Казват, че готвенето било като любовта – или трябва да се отдадем изцяло, или трябва да се откажем! Предпочитаме първото, и добавяме дори глътка качествено уиски за разкош! Да, точно така! Добрата храна и доброто питие са нашите гурме водители..

обновено на 19.04.19 в 10:43

Творчески градове и анатомия на копривата във „Вход свободен“

Началото поставяме с първата самостоятелна изложба на Илияна Марбел : „Риби. Пустиня. Небе.“ Тя е завършила в Лондон, но избира да се върне и развива в България. Таня Лазарова ни среща с нея.  Асоциация за култура, етнология и антропология..

обновено на 18.04.19 в 09:42