Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

С дъх на есен във "Вход свободен"

Лятото вече е в историята и е време да отстъпим място на пъстрата и красива есен. Тя носи със себе си палитра от събития. Днес ще ви срещнем с Йорданка Христозова, с която ще говорим за "Психоанализа и кино". След 13.00 часа с Момчил Цонев ще говорим за..

обновено на 24.09.19 в 11:18

За вдъхновението и искреността във „Вход свободен“

Днес си говорим за искреността и взаимоотношенията с другите. Накратко, коментира Мартина Генкова, холистичен терапевт и писател. Рубриката ни „Орисници“ се връща от лятна ваканция. Очаквайте, след 12.30. С Марина Кисьова, основател на Академия..

обновено на 23.09.19 в 10:52

"Ден на отворените улици" във "Вход свободен"

В последния работен ден от седмицата ще говорим за кино, за най-смелите зодии и за много събития.  Гергана Ангелова ще ни разкаже повече за "Ден на отворените улици".  Срещаме се и с адвокат Владимира Трачева, която ще ни сподели повече за Зонта..

публикувано на 20.09.19 в 10:35

Братската могила става космически кораб

Проектът „Вечен“ е на полската авторка Камила Жейнох и е част от проекта за творчески резиденции АДАТА на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Той е свързан с мемориален комплекс „Братска могила“ в Пловдив и стартира в събота, 21..

публикувано на 19.09.19 в 17:21

За проекта „Вечен“ във „Вход свободен“

„Вечността не е нищо друго освен безкрайно време, а безкрайността е безкрайно пространство.“ Говорим за проекта „Вечен“ с Камила Шейнох от Полша и с Ваня Грозданова, от Пловдив 2019. Той е свързан с мемориален комплекс „Братска могила“ в..

обновено на 19.09.19 в 09:29

Полет на пеперуди и йога вибрации във "Вход свободен"

Преполовяваме работната седмица все така фокусирани в успешното довеждане до нейния завършек!  Как се отнасяме към заобикалящата ни среда, как се отнасяме към вътрешния си свят? Обръщаме ли достатъчно внимание на сетивата си , чуваме ли гласа на..

обновено на 18.09.19 в 10:31

За позитивното във „Вход свободен“

Днес се вълнуваме от темата „Тук и сега, след ваканцията“. Албена Паралингова коментира. За изложбата „Позитив“, която се открива на 19 септември, говорим с автора Диана Бонева. Това е проект с общности, с участието на Приключенски център на..

обновено на 17.09.19 в 10:06

Уникална колекция от старинни ютии във "Вход свободен"

В пъпрвия учебен ден ще се запознаем с няколко важни причини, поради които трябва да уважаваме учителите.  С Рина Пападопулу ще говорим за "Изложба Кири-е и комоно". Какво е специфичното на това японско изкуство? Ще научим в днешното предаване. След 13.00..

публикувано на 16.09.19 в 08:42

Атанас Вълев - един пловдивчанин от САЩ във "Вход свободен"

Днес в предаването ще ви представим човека, който направи българското кисело мляко "Тримона" хит зад океана! Пловдивчанинът Атанас Вълев ще разкаже за личното си "откриване на Америка", как лактобацилус булгарикус превзе американския пазар на био- храни..

публикувано на 13.09.19 в 09:39

Море от събития във "Вход свободен"

Работната седмица е към своя край. По този повод ще се заредим с много настроение и предстоящи събития.  Ще говорим за "Капана барабани", събитие, което ще се проведе на 14-ти септември.  Ще ви срещнем и с организатора на "Градска лаборатория за..

обновено на 13.09.19 в 09:28