Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Общуването с деца и плейбек театър във „Вход свободен“

Овлястяване чрез истории или плейбек театър. Психодрама специалистът Цвета Балийска, разказва. Тя е артистичен директор, на единствения  у нас плейбек театър. В събота, в рамките на психодрама фестивала в Пловдив е представлението, с вход свободен...

обновено на 21.03.19 в 11:51

"Вход Свободен" – за врабчетата, щастието и природата

Ще преполовим работната седмица облягайки се на надеждата, че днешния 20 март ще ни донесе онази мечтана доза щастие и сърдечност, спокойствие и смисъл! Защо? Защото именно на тази дата отбелязваме Международния ден на щастието! Да, и ние се усмихваме..

обновено на 20.03.19 в 09:02

Психодрама и техническа проверка във „Вход свободен“

„Всяка наша среща е нов пристъп на адреналин“. Айзък Мериън Осмото издание на психодрама фестивала, стартира в Пловдив на 21 март. Константин Бандеров, психодраматист и част от организаторите на събитието, разказва. Таня Лазарова..

обновено на 19.03.19 в 10:25

"Вход Свободен" – късен старт на работната седмица!

Понеделник е и всички имаме нужда от нещо свежо, нещо смешно, неангажиращо мозъка ни, така ,че да си гарантираме успешно посрещане на петъка!  Днес обаче, отбелязваме Световния ден на мозъка.Това никак не ни задължава да го използваме, ако в..

обновено на 18.03.19 в 09:44

Този петък във „Вход свободен” Ви каним на „Рандеву”

В 15-я ден на месец март и на територията на предаването „Вход свободен” ще Ви потопим в атмосферата на „Място за съществуване”. Един различен спектакъл, един необичаен танцов пърформанс, който ще раздвижи градската среда и ще промени ежедневния ни..

публикувано на 14.03.19 в 22:42

Артист на седмицата - Мария-Десислава Стойчева

В „Артист на седмицата“ ви срещаме с едно от младите имена на класическата музикална школа в България. Мария – Десислава Стойчева е родена и израства в Пловдив. Днес младата пианистка покорява международни сцени с виртуозността на изпълненията си и с..

обновено на 14.03.19 в 20:41

История и изкуство вплитаме в часовете на „Вход свободен“

История и изкуство вплитаме в часовете на „Вход свободен“ днес. Събития от минали времена, от далечни земи! Събития, които трайно променят не само хиляди човешки съдби, но и облика на различни държави в културно отношение. „От Толедо..

обновено на 14.03.19 в 09:59

Обредни хлябове и синхронично мислене във „Вход свободен“

Днес говорим за синхроничното мислене. Защо европейците се различаваме от източните народи, в това отношение?  Отиваме и до село Киселчово, Смолянско. В края на седмицата, селото ще бъде домакин на събитие, посветено на великденските обредни..

публикувано на 12.03.19 в 18:17

За медитациите и комуникациите - във "Вход свободен"

Можем ли да бъдем сигурни, че посланията, които отпращаме с думи и жестове се разбират правилно от хората, с които общуваме?  Днес умението да общуваме, да се изразяваме, да водим дискусии и различни по стил разговори е силно пренебрегнато на фона на..

обновено на 12.03.19 в 09:32

За тайминга и наръчник за справяне с чудовища във „Вход свободен“

Кога е време, да му дойде времето? Както казват французите, дайте на времето време. Всъщност, за тайминга ще си говорим с Наталия Накова. Гостува ни и пловдивският психолог Теодора Пампулова. Наскоро, излезе книгата и за детските страхове "Наръчник за..

обновено на 11.03.19 в 10:32