Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход свободен" - природни елементи и влияния

В началото на работната седмица, откриваме повече от валидност в будистката философия, че човек е неделима част от цялостната природа, от Земята и от Вселената, която се състои от елементите Въздух, Огън, Земя и Вода, взаимодействащи и в нашия собствен..

обновено на 09.09.19 в 09:25

"Вход свободен"- изцяло посветен на празника на Съединението

Честитим празника на Пловдив и цяла България с предаване , посветено на Съединението! Ще разкажем за хората, които станаха герои и делата им,  които отекнаха в историята, за пулса на събитията, които се превърнаха във легенда. Хрониките на подвига,..

публикувано на 06.09.19 в 09:28

Танци и предстоящи празници във "Вход свободен"

В края сме на кратка работна седмица, а перспективата е повече от прекрасна! Преди поредицата от празнично-почивни дни, ни предстоят няколко срещи и разговори, в които се надяваме да дадем пълноценен отговор на въпросите, които предстои да разискваме...

обновено на 05.09.19 в 10:39

“Вход свободен” - за българските баби и развитието на децата

Днес ви срещаме с Пенка Енчева - дългогодишна учителка от Пловдив, която преди повече от 15 години заминава за Сиатъл, за да помага в отглеждането на своите внуци. Как се развива живота на баба Пенка в далечна Америка и как тя се оказва главна героиня във..

обновено на 04.09.19 в 08:32

Детски панаир и Кино във "Вход свободен"

Септември ни връхлита с много събития.  В днешното предаване ще говорим за "Детски панаир" в Пловдив, който ще се проведе на 5-ти и 6-ти септември, както и за "Пред галерия 28 на кино". Ще научите повече за тези събития от техните организатори.  В..

публикувано на 03.09.19 в 09:01

„Пространство на словото“ във "Вход свободен"

В първия работен ден от месец септември ще ще се запознаем с учениците по света и това как те посрещат новата учебна година. Ще научим и кои са 10-те книги, които всеки един от нас трябва да прочете през живота си.  Малко след 13.00 часа ще ви срещнем..

публикувано на 02.09.19 в 09:03

Още превъзходни степени за Пловдив във "Вход свободен"

Краят на света не настъпи и днес, поне до този час, което едва ли е за съжаление, а по- скоро -  повод за усмивки и закачки по адрес на вярващите в Нострадамус и неговите апокалиптични предсказания, както и добра причина да се порадваме на живота в цялата..

публикувано на 30.08.19 в 09:54

"Вход свободен" - между световните и пловдивските сцени

Между световната и българската сцена, творецът остава верен на своите ценности, вярвания, мечти... Светът, времето, технологиите, скъсяват от своя страна дистанциите и разкриват неподозирани полета за изява! Дали е така?! Предстои ни среща с..

обновено на 29.08.19 в 09:43

Един по-различен концерт във "Вход свободен"

На 28-ми август ви срещаме с Орлин Павлов, който ще ни разкаже повече за единствения по рода си, плаващ концерт, правен до момента в България.   Ще разговаряме и с Емил Миразчиев, куратор на "Седмица на съвременното изкуство", която ще стартира на 1-ви..

обновено на 28.08.19 в 09:26

Предсказания и ментална аритметика във "Вход свободен"

Какво предстои до края на работната седмица е твърде неясно, но по мнението на „независими изследователи“, в самия й край се намира Краят! Очаквайте още за различното тълкуване на пророчествата на Нострадамус! В „Еко аларма“ вече подхождаме..

обновено на 27.08.19 в 09:37