Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Временно ще бъде затворена част от бул."Черни връх"

\n

Заради изграждането на пътен възел "Драгалевци" от обекта "Южна дъга на Околовръстния път" ще бъде затворена част от бул. "Черни връх". От днес до 25 септември се спира движението на превозни средства по булеварда от Околовръстния път до ул."Акад.Петър Динеков" и локалните платна на Околовръстния път пред Ботаническата градина и в района на входовете на градината, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

\n

До 25 септември автобусите по линия 64 ще се движат от Центъра по хигиена до гробищен парк "Драгалевци", автобусите по линия 93 в посока лифт "Драгалевци" ще се движат от бул. "Черни връх" по Околовръстния път, пътен възел "Бояна", ул. "Даскал С. Попандреев", ул. "Кумата", ул."Нарцис", пл."Цар Иван Александър" и по маршрута им.

\n

Автобусите от линия 98 ще се движат в посока с. Железница от бул. "Черни връх" по Околовръстния път, пътен възел "Бояна", ул. "Даскал Стоян Попандреев", ул. "Кумата", ул. "Нарцис", ул. "Папрат", ул. "Захари Зограф" и оттам по маршрута им.

\n

В участъка между бул. "България" и бул. "Черни връх" по Околовръстния път в посока ж.к. "Младост" автобусите от 111-а линия ще се движат в централното платно на Околовръстния път.

\n

\n

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени