Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" Мездра изненада с 1:0 като гост "Локомотив" Пловдив

© 'Снимка:   plovdiv24.bg'

Играчите на "Локомотив" Мездра взеха първата си победа през новия сезон след 1:0 като гост срещу "Локомотив" Пловдив
Футболистите на "Локомотив" Мездра спечелиха първите си 3 точки в "А" група през този сезон, след като надиграха като гост съименниците си от Пловдив с 1:0. Единственото попадение отбеляза Борислав Хазуров 5 минути след началото на второто полувреме.

И двата отбора изпуснаха по няколко положения през първата част, като домакините от Пловдив бяха по-активният отбор. В 19-та минута Трифонов стреля опасно, но вратарят на тима от Мездра Иванов изби. в 31-та минута Даксон стреля от фаул, а при добавката Том не успя да вкара отблизо. Само 2 минути по-късно Димитър Илиев пропусна най-чистото положение, като от 1 метър не успя да прати топката зад голлинията.
Исмаил Иса от "Локомотив" Мездра стреля в гредата в в 24-та минута, а при добавката на Хазуров вратарят на пловдивчани Акалски изчисти в корнер.

5 минути след подновяването на играта "Локо" Мездра стигна до гол, който се оказа и победен. Софрониев стреля с глава, топката се отби от гредата, а при добавката Хазуров не сгреши и вкара за 1:0.

Драмата за пловдивчани настъпи 5 минути преди края - Тавия от състава на Мездра игра с ръка в наказателното поле и бе изгонен от игра. Преди това Димитър Петков от "Локомотив" Мездра също бе отстранен от терена.
Петър Кюмюрджиев стреля слабо от точката за изпълнение на дузпа и Иванов спаси.
В последната минута на мача Даксон от "Локомотив" Пловдив също бе изгонен за за грубо нарушение.

Последна среща от 6-ия кръг на "А" футболната ни група:
"Локомотив" Пловдив - "Локомотив" Мездра - 0:1
0:1 Борислав Хазуров 50'
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени