Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иван Колев отрече конфликт с футболистите на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов

Селекционерът на младежкия ни национален отбор по футбол Иван Колев отрече конфликт между него и двамата футболисти на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов, които сега са в представителния тим на страната. Колев се спря по-обстойно на
отношенията си с Иван Иванов, който най-напред поиска да се върне при 21-годишните, а след това отказа да играе за този състав, тъй като нямал мотивация.

"Преди последните две квалификации разговаряхме по телефона с Иван Иванов и той прецени, че е по-добре да не дойде. Наистина, и аз предпочитам да не идва, отколкото да имитира дейност. Казах му също така да си помисли един ден и тогава да си направи сметка дали ще дойде или не. И след този ден размисъл мнението му не се промени", обясни този проблем Иван Колев. Иванов игра изключително слабо срещу
Израел, когато беше виновен за два от головете в нашата врата, а след това против всякакви треньорски указания тръгна да вкарва сам. След този мач Иванов отказа да коментира поведението си пред журналистите с усмивка.

"Тези неща ги коментираме в съблекалнята преди следващия мач, но Иванов така и не се върна в нашия отбор, така че нямаше кога да говорим. Желая му успех в мъжкия национален отбор", допълни треньорът.

С Иван Караджов ситуацията била доста по-прозаична. Той отпаднал от последните срещи заради лекарско решение, тъй като не бил в състояние да играе.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени