Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В "Левски" ще "скачат" за първа победа в Лига Европа

 

В щаба на футболния "Левски" са оптимисти, че утре тимът може да вземе първата си победа в Лига Европа този сезон. "Сините" излизат утре в 22,05 часа на стадион "Георги Аспарухов" срещу австрийския "Ред Бул" Залцбург в мач от 4-ия кръг в група "G" на турнира, след като загубиха първите си три срещи.

За първи път от доста време насам всички футболисти на "Левски" тренираха пълноценно, като 28 играчи участваха в днешното занимание с изключение на трайно контузените Топузаков и Гаджев. В групата от 20 футболисти попадна и мароканският защитник Юсеф Рабех, който доскоро лекуваше контузия. Според наставника на тима Антони Здравков "Левски" има една единствена цел и тя винаги е била победата. Това е жeланието на треньорския щаб, на футболистите, но съвсем друг е въпросът какво ще се получи.

В щаба на "Левски" за изгледали внимателно записа от първия мач в Залцбург и се надяват грешките да бъдат изчистени. Тони Здравков иска "сините" да успеят да отбележат някое от първите си създадени положения.

Група на Левски за мача с "Ред Бул" Залцбург:

Георги Петков, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Еньо Кръстовчев, Георги Сърмов, Христо Йовов, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Жоазиньо, Зе Соарес, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Лусио Вагнер, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов,Йордан Милиев и Георги Христов.

По публикацията работи: Илиян Христов;Светослав Костов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна