Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кобе Брайънт и Леброн Джеймс водят в анкетата на феновете за "Мача на звездите"

 

Две от звездите на Националната Баскетболна Асоциация - Кобе Брайънт и Леброн Джеймс продължават да водят в гласуването на феновете за "Мача на звездите" в НБА. Брайънт, който играе за шампиона "Лос Анджелис Лейкърс" и звездата на "Кливланд Кавалиърс" - Леброн Джеймс са начело съответно в Западната и Източната конференция след 3-ия кръг на гласуването.

Кобе Брайънт, реализатор номер 1 до момента в Лигата този сезон води с 1 606 032 гласа, а Джеймс има 1 579 530. След Кобе Брайънт на Запад се нареждат Трейси Макгрейди от "Хюстън Рокетс", Стив Неш от "Финикс Сънс", Кармело Антъни от "Денвър Нъгетс", Дирк Новицки от "Далас Маверикс" и Амар Студемайер от "Финикс Сънс". На Изток след Джеймс са Кевин Гарнет от "Бостън Селтикс", Дуейн Уейд от "Маями Хийт" и Алън Айверсън от "Филаделфия 76".

Гласуването ще продължи до 10-ти януари, а официално резултатите ще бъдат обявени на 21-ви януари. 59-то издание на "Мача на звездите" ще се проведе на 14-ти февруари в Арлингтън, Тексас през повече от 80 000 зрители.

/С.К./
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна