Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започнаха промените в "Локомотив" Пловдив

 

Юристът Йордан Киров беше избран за нов член на Съвета на директорите на "Локомотив" Пловдив. Това стана на проведеното Общо акционерно събрание на клуба. От досегашния състав на Съвета на директорите бе освободен Живко Антонов. Другите двама членове остават Галя Топалова и Валентин Каладжан.

Новото ръководство на "Локомотив" започна ремонт на съблекалните на клубния стадион в парк "Лаута". Идеята е помещенията за домакините и за гостите да бъдат тотално обновени по европейски образец.

"Започнахме работа по цялостното лицензиране на стадиона за следващия сезон. След няколко дни тук ще дойдат представители на Лицензионната комисия към БФС, които ще дадат допълнителни препоръки какво трябва да се направи още", заяви административния директор на "черно-белите" Атанас Узунов.

Ръководството уважи желанието на феновете на отбора и измести първата тренировка за 2010 година за 10 януари, неделя от 14,00 часа. По този начин повече привърженици на "черно-белите" ще могат да наблюдават първото занимание на новия треньор Наджи Шенсой. Работа в клуба като домакин започна бившият централен защитник на тима Красимир Костов.

 

/С.К./

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени