Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев Враца обвини "Спортист" Своге в "черно" тото

Снимка: radiovidin.bnr.bg

Ботев (Враца) ще сезира прокуратурата срещу отбора на Спортист (Своге), съобщи за БТА изпълнителният директор на lврачани Пламен Николов.

 Той добави, че последните два гола в контролата, спечелена от Ботев с 4:0, са паднали прекалено лесно и играчите от Своге не са играли според възможностите си. Мачът се игра тази сутрин в Правец.

"Ще сезираме прокуратурата срещу Спортист (Своге), защото последните два гола в мача бяха съмнителни. Те паднаха в последните 10 минути, а противниковите футболисти пропускаха нашите да минават през защитата. Последните 10 минути отборът на Спортист (Своге) не игра. Ръководството на Ботев (Враца) не е доволно от проверката. През първото полувреме имаше футбол, но в последните 15 минути гледахме пълна пародия. Ние няма как да кажем на сърбина, който е на проби, да не вкарва. То не бяха инструкции, които чувахме, то не беше чудо. Да, нямаме видеозапис на мача, но пък могат да се проследят залозите и как са се движили те, особено в последните 15 минути. След като поведохме с 4:0 тези, които постоянно даваха инструкции, си тръгнаха спокойни, задачата е изпълнена. Случилото се в края и резултатът като цяло са страшни, защото това е отбор, който ни победи три пъти за първенството. Все пак в момента ние имаме много футболисти, които пробваме", заяви Николов.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна