Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Нунев: Павел Николаев е с невалидна членска карта от месец май

Снимка: БГНЕС

Аз не нося отговорност за действията на Павел Николаев, тъй като от месец май 2011 е прекратено членството му в ГЕРБ по предложение на местната структура. Това заяви председателят на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев в предаването „Преди всички”. Мотивите за прекратяването на членството на Николаев са користни цели в поведението му, властнически намерения и искания. Николаев не изпълни и задачите, които му бяха поставени, каза още Нунев.
Съвсем спокойно времето ще покаже, че такива случаи са много редки. Трябва в основата на политиките ни да стоят моралните ценности, а аз в действието и поведението на този човек, не виждам това, каза още председателят на ГЕРБ - Русе.

Скъсалият членската си карта Павел Николаев заяви, че е избрал да се присъедини към РЗС, защото е единствената партия с кауза.
Аз не мога да бъда част от този сценарии, който е ГЕРБ. РЗС е единствената партия с кауза. За мен вече нямат значение личностите, те не могат да променят България, каза Николаев.
Аз се смятам вече за свободен човек, който сам може да определя пътя си и да взима решенията си, допълни още новият член на РЗС.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна