Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Боби Михайлов: Доволен съм от треньора, не съм доволен от играчите

Борислав Михайлов обяви, че най-вероятно от БФС ще предложат нов договор на Лотар Матеус
Снимка: БГНЕС

 

"Допуснахме много грешки, както и два леки гола в края на първото полувреме и в края на мача. Макар че като за първо полувреме 4 минути е прекалено голямо продължение. Но все пак трябва да се играе до край. Не съм доволен от раздаването на футболистите.", коментира след завръщането си в София президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

"Швейцарците бяха по-бързи, по-борбени. Заслужено победиха". Отборът ни е млад, трябва да се обиграва. Но кажете ми други 15 футболисти, които могат да играят? Много от тези футболисти имат персонални проблеми. Наистина, ако някой каже да времем министър-председателя за треньор и 15 футболисти от "Славия" или от "Локомотив" Пловдив, аз съм готов, но едва ли ще има промяна в резултатите.

Михайлов обяви още, че към момента всичко върви към подписването на нов договор с германския национален селекционер Лотар Матеус.

"В началото резултатите от мачовете с Матеус бяха добри, а сега са други. Не знам какво мисли той, може би трябва да се обиграва отбора. Матеус има договор до ноември, евентуален нов ще коментираме след това. Имам мандат от Изпълкома да
преговарям, ясни са условията, които можем да предложим за новия договор.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени