Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Манолев: Не съм пияница, не се отказвам от националния отбор

Снимка: Архив
     Футболният национал и играч на ПСВ Айндховен Станислав Манолев публикува изявление в собствения си официален сайт, в който дава повече яснота около скандала в Минск, след мача с Беларус, мистериите около отпадането му от групата за мачовете с Англия и Швейцария и въпросите около избора на Лотар Матеус.

"От мача на националния ни отбор срещу Англия до ден днешен много се изговори и изписа по мой адрес. Моето име бе замесено в какви не глупости и интриги. Нямах никакво намерение да коментирам или да вземам някакво становище по въпроса. Но това което се случи в последните 24 часа просто преля чашата на моето търпение, затова искам да кажа за последен път следните неща:

Никога на НИКОЙ не съм казвал че се отказвам от националния отбор!!!

Поредната глупост по мой адрес беше че имам проблеми в ПСВ. Такова нещо НЯМА! Треньора ме освободи за ВЪПОСНИТЕ два дни.

Това, че съм ходил махмурлия на тренировка на ПСВ, е поредната глупост на нечий всезнайко. ПОДЧЕРТАВАМ аз няма никакви проблеми с никой от ПСВ. Между мен и ръководството на ПСВ няма никакво напрежение, между нас има прекрасно разбирателство. Всички в клуба ме уважават и не само това, искат да остана и за напред в клуба затова и ми предлагат нов договор. Не е случайно и че две годни под ред съм в идеалния отбор на Холандия на поста десен бек.

По въпроса който засегна Лотар Матеус че не съм тренирал пълноценно искам да изразя своето несъгласие, винаги съм тренирал на 100% както в националния отбор така и в клубните отбори, в които съм играл. В този ред на мисли, искам да задам два въпроса:

Първи въпрос: Как така се получава, че АЗ тренирам цяла седмица на 100%, а други хора с по една тренировка попаднаха в титулярния състав на България за мача с Англия ?

Втори въпрос: Как така Бандаловски играе титуляр срещу Англия, а след два дни е изкаран от групата с Швейцария, с оправданието, че не е във форма?

Основния повод да напиша това е че сега виждам в електронните издания в България, че отново се спряга моето име, в нов скандал с някакви каси бири и т.н.

Искам да заявя, че аз не съм поръчвал въпросните каси бири, чист съм пред съвестта си. Странното е че това много добре се знае, но въпреки това, някой е решил да разкаже поредната лъжа по мой адрес. Пак казвам, аз не съм поръчвал въпросните бири. Това, че съм трън на някои хора в очите, е друг въпрос, който не смятам да коментирам. Считано от днес нататък няма да коментирам нищо повече по тези въпроси, моля българските медии да не ме търсят за коментар, аз каквото имах го казах.

Искам да кажа и нещо друго много важно за мен като БЪЛГАРИН, ако някой смята, че по някакъв начин, аз съм виновен за загубите в последните два мача на националния ни отбор, се ИЗВИНЯВАМ на съотборниците си, на треньора, и на цяла БЪЛГАРИЯ".
По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени