Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима бивши български национали играха при равенството на "Анортозис" - 2:2 срещу "Арис" Лимасол

Снимка: Архив

Бившите български национали Игор Томашич, Станислав Ангелов и Маркиньос започнаха като титуляри при равенството на "Анортозис" 2:2 като домакин срещу "Арис" Лимасол в среща от шестия кръг на кипърското първенство по футбол. За гостите 58 минути игра Венцислав Василев, който напусна принудително терена с втори жълт картон.

"Анортозис" повеждаше на два пъти в резултата чрез чешкия национален нападател Ян Резек, който беше точен в началото на двете полувремена. "Арис" изравни за 1:1 с автогол на Юрген Колин, а след това стигна до точката с човек по-малко на терена с попадение на Силвио Гонсалес. Десет минути преди края на мача терена напусна бившият халф на "ЦСКА" - Маркиньос, който беше заменен от французина Венсан Лабан.

Равенството остави "Анортозис" на шесто място в генералното класиране на кипърското първенство с актив от 11 точки и четири по-малко от лидера "АЕЛ". "Арис" пък е последен с две равенства и четири загуби. Отборът от Лимасол ще търси първата си победа в домакинство на "Ермис" тази събота.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени