Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Албена Денкова и Максим Стависки промотират Игрите в Сочи

Снимка: Архив
 

Фигуристите ни Албена Денкова и Максим Стависки са две от големите звезди на леденото шоу „Сочи: Малките истории на големия град”, което ще се представи в Лондон. Целта е да бъде представена зимната олимпиада в Сочи през 2014 година.

В представлението „Сочи: Малките истории на големия град” зрителите стават свидетели на истинска зимна приказка по време на летните олимпийски емоции. Шоуто продължава около 2 часа и половина с 15-минутен антракт. Разделено е на няколко малки истории, а музиката и песните се изпълняват на живо.

 Това е един огромен спектакъл, който вече втора година тече в Русия. Лондон по време на Олимпиадата е първото място, където той ще бъде показан извън Русия. Това е промоция на Игрите в Сочи през 2014. Тук ще покажем по малка негова версия. В него ще участват 6 олимпийски и 18 световни шампиони. От чуждите двойки сме само ние с Максим и литовците Маргарита Дробязко и Повилас  Ванагас и за нас това е голяма чест. „Светлините на големия град„ е по-скоро е мюзикъл на лед, отколкото ледено шоу”, обясни Албена Денкова в предаването „Хоризонт за вас” на „Хоризонт”.

 

 

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени