Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четвърти пореден успех на "Вашингтон" в НХЛ

Снимка: БГНЕС

"Далас" победи "Детройт" като гост с 4:3 след продължение в среща от Националната хокейна лига. Рич Пивърли вкара победния гол за "звездите" в 4:41 на продължението. Другите попадения за "Далас" реализираха Шон Хоркоф, Джейми Бен и Коди Ийкин.

За "Детройт" се отличиха Тод Бертуци и Павел Дацюк с по гол и асистенция, веднъж се разписа и Адам Алмкуист, за когото това е първи гол с фланелката на "Детройт".

Поражението на "червените криле" е четвърто поредно за тима у дома.

"Ню Джърси" победи "Филаделфия" с категоричното 3:0 като гост в друга среща от тази нощ. Вратарят на Джърси Мартин Бродюр спаси 22 удара, а Адам Енрике, Кам Янсен и Яромир Ягър вкараха головете за победата.

"Флорида" допусна седма поредна загуба след поражение от "Бостън" с 1:4. Това е пета поредна победа за "Бостън" срещу този съперник.

Вратарят на "Сейнт Луис" Брайън Елиът записа юбилейна победа номер 100 в НХЛ след успех на неговия отбор над "Калгари" с 3:2.

Александър Стийн отбеляза 14-о попадение и е лидер в листата на реализаторите този сезон.

"Вашингтон" записа четвърта поредна победа след успех с дузпи срещу "Минесота" с 3:2. Никлас Бакстрьом реализира единствения гол при наказателните удари и донесе победата на столичани.

Алекс Овечкин и Маркус Йохансон вкараха головете за "Вашингтон" в редовното време, а за гостите се разписаха Чарли Койл и Микаел Гранлунд, но това не помогна на тима на "Минесота", който прекъсна серия от три поредни победи.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна