Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Болен” – първата премиера на Радиотеатъра за 2011 година ще бъде представена на живо пред публика във Второ студио на БНР

Снимка: Архив
Заповядайте днес (25 февруари) в 19.00 часа във Второ студио на БНР, за да видите на живо „Болен” – авторски спектакъл на Ани Васева. Представлението, което трябваше да се случи в едно от подземията на радиото, смени мястото си поради съображения за пожарна безопасност. Затова ви каним във Второ студио – студиото на Радиотеатъра. Може да се каже, че това ще бъдат две паралелни представления – прослушване на вече записаната радиопиеса и нещо като хепънинг на живо с участието на актьорите: Екатерина Стоянова, Наталия Тодорова, Петър Генков и Леонид Йовчев. И с визуалните илюстрации на Аглика Василева. Автор и режисьор и на двете е Ани Васева, редактор Ина Вълчанова, музиката и звуковият дизайн са на Асен Аврамов, студиен екип: Димитър Василев, Живко Марев и Владимир Тренчев.
С участието на: Валентин Ганев, Веселин Мезеклиев, Жорета Николова, Екатерина Стоянова, Александра Василева, Асен Аврамов, Данниела Манолова, Елена Димитрова, Петър Генков, Леонид Йовчев, Явор Борисов, Делян Илиев, Стилиян Желязков, Сребрина Георгиева, Галя Косатдинова, Катерина Керемидчиева, Мария Петкова.

Радиопиесата ще бъде излъчена по програма „Христо Ботев” на 27 февруари (неделя) от 16.00 часа
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени