Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Филип Аврамов – специален гост, избран от слушателите

И в нашата малка страна има успели актьори. Не са много обаче онези, които заедно със сценичния си или филмов успех стават народни любимци. Един от тях гостува в студиото на „Нашия ден” в рубриката „Специален гост по ваш избор” - Филип Аврамов.
Филип Аврамов е от актьорите, които спокойно бихме могли да определим като многостранно талантлив. Не само защото ролите му в театъра и киното са впечатляващи, но и защото пее и танцува страхотно. Язди, добър е в сценичния бой. А, може би не само в сценичния... Сред ролите му на театралната сцена, които определено си заслужава да видите са тези в спектаклите "Ритъм енд блус", "Дама пика" и "Дон Жуан".
Филип Аврамов е роден в София през 1974 година. Когато е на 7 години участва в радио група, а на 10-11 се включва в трупата на Венцеслав Кисьов в театър “Сълза и смях”. След това завършва НАТФИЗ, актьорско майсторство за драматичен театьр при проф. Енчо Халачев. Известен е с главните си роли в два от най-успешните български игрални филма в последните години - “Писмо до Америка”, “Шивачки” и “Тилт”. Участвал е в “Шоуто на Канала”. Но напоследък е най-популярен с любимият на всички заврян зет Коцето в сериала “Домашен арест”.
По публикацията работи: Светла Милчева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени