Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана гостува на "Черно море" Варна в първия кръг

Старши- треньорът на Монтана Стефан Грозданов вече е наясно с титулярния състав на отбора за новия сезон в А- група. Специалистът не скри, че най-вероятно ще разчита на футболистите, започнали в контролата с "Чавдар" Етрополе. Вратар- Христов Иванов, в защита - Георги Мечечиев, Димитър Куюмджиев, Тихомир Трифонов и Антон Личков. В полузащита Грозданов ще разчита на Димитър Илиев, Янко Сандански и Владимир Мичев, а в атака ще дейставт Луис Едуардо, Борис Кондев и Димитър Воденичаров. От новия сезон за Монтана ще играе и Йордан Тодоров - Паро.

"Стремежът ни бе на всеки пост да имаме по двама футболисти, единствено имаме проблем с външните полузащитници. Отляво ще разчитам на Данчо Тодоров - Паро. Имам чувството, че дойде при нас с подтиснато самочувствие, но съм сигурен, че ще се окопити и ще играе пълноценно", коментира старши- треньорът Грозданов.

Първият мач от есенния дял на първенството за Монтана е на 6 август във Варна срещу "Черно море". От изиграните 8 контроли по време на подготовката, футболистите на Монтана записаха 6 победи, един равен и една загуба от отбора на Славия.

АПФГ, 1 кръг, есенен дял - 2011/2012 година

Черно море - Монтана
Левски - Славия
Ботев (Враца) - Светкавица (Търговище)
Миньор (Перник) - Видима-Раковски
Литекс - Берое
Лудогорец - Локомотив (Пловдив)
Локомотив (София) - ЦСКА
Черноморец - Калиакра

Всички срещи ще се изиграят на 6 август, събота от 18 часа.
По публикацията работи: Любо
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна