Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сондзони очаква "Ботев" да се справи с "Литекс" у дома

Старши треньорът на "Ботев" Враца Джулиано Сондзони очаква тимът му да спечели първите си точки в тазгодишното първенство срещу "Литекс". Двубоят от 4-ия кръг на елитната футболна група започва от 18 часа днес- петък, 31 август, на градския стадион във Враца.

Досега "Ботев" е вкарал само 1 гол, а е допуснал 9 във вратата си, като заема последното 16-о място с актив от 0 точки. Противникът от Ловеч е седми с 5 точки и голова разлика 2:1. През миналата кампания "Ботев" загуби 4 пъти от "Литекс"- два пъти с по 1:3 за шампионат, както и с 1:2 и 2:3 в контроли. Въпреки статистиката, Джулиано Сондзони е убеден в успеха на своя отбор.

Реферът Александър Костадинов, от когото врачани нямат добри спомени, получи наряд да ръководи срещата. През последната кампания той свири домакинството на врачани срещу "Лудогорец", загубено с 0:1; гостуването на "Видима", спечелено със същия резултат; както и домакинството на "Славия", загубено с 0:1. Билетите за вход на стадион "Христо Ботев" са 4 лева, като деца под 8-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени