Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" Враца ще изиграе 3 контроли през тази седмица

Футболистите на "Ботев" /Враца/ ще 3 изиграят контроли през тази седмица вместо планираните две проверки, съобщи старши-треньорът Антони Здравков. Промяната се налага заради продължаващите организационни проблеми и закъснялата подготовка на "Спартак" /Плевен/, с когото врачани бяха насрочили спаринг за събота. Така на 2 февруари вместо в Плевен, "Ботев" ще гостува на третодивизионния "Червен бряг", с когото тимът на Тони Здравков пък трябваше да играе контрола в сряда. Заради промяната обаче, врачани ще гостуват в София в 3-странен турнир с участието на домакините и "Банско". В столицата врачани ще изиграят по едно полувреме срещу двата противника.
Антони Здравков заяви, че е доволен от свършената от него и възпитаниците му работа по време на подготвителния лагер в Мелник. Врачани изкараха 2 седмици в южния град, като изиграха 3 проверки, в които записаха две победи и едно равенство.

 

Десният защитник на "Ботев" /Враца/ Николай Маринов се присъединява към подготовката на отбора днес. Вчера той беше освободен от старши-треньора Антони Здравков от заниманията, тъй като колата му беше запалена от неизвестни засега пиромани. "БМВ"-ето на Маринов изгоряло до ламарина в първите часове на понеделник, докато пожарната успее да реагира на подадения от самия футболист сигнал за горящата му кола. Самият Маринов е обявил пред следователите, че не знае кой би могъл да подпали колата му.

През есента юношата на ЦСКА нашумя с наказанието, което изкара на вратаря на "Левски" Пламен Илиев в мач от шампионата, в който "Ботев" загуби на "Герена" с 0:2, но категорично надигра "сините". Николай Маринов беше един от отстранените играчи на врачани от предишното ръководство, но при завръщането на старши-треньора Антони Здравков, се върна да помага на отбора да излезе от кризата, в която се намира.

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна