Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нонстоп хитове от двете страни на Атлантика и този петък

И в новия брой на MusicPoint ще ви правят компания хитовете, които обрисуват моментната снимка на тенденциите в поп музиката. Докато Pharrell Williams отбелязва рекорди по седмици на върха в класациите на Европа и е претендент за песен на годината, благодарение на Happy, останалите артисти качват нивото и се превръщат в силна негова конкуренция.

В петък водещият Младен Петков е готов да ви представи много енергия и настроение комбинирани с  добри музикални предложения и информация за артистите, които доминират класациите. Очаквайте Aloe Blacc, Lady Ga Ga, Ed Sheeran. Craig David ще ви върне в 2000-та година за хитовете на Великобритания по това време, а Kelly Clarkson е една от трите жени, които ще представят песни, в които основна тема е разочарованието от мъжете. Не пропускайте и чисто нови сингли от Travie McCoy и Kiesza.

Включете се и в новата рубрика Интернет Сензация. Всяка седмица в предаването ще пускаме част от кавър версия на популярен хит, публикувана в YouTube или друга социална мрежа. Ще ви представяме случайно открити от нас таланти. Записвали ли сте кавър на известно парче? Знаете ли някой, който го прави? Music Point ще представи кавъра в ефира на "Хоризонт". Пишете ни на musicpointshow@gmail.com или във Facebook.com/musicpointshow.

Music Point – петък от 19 по "Хоризонт".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!