Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българската федерация по тенис организира открити уроци по случай 1 юни

Снимка: БГНЕС

За втора поредна година школата към Националния тенис център организира за своите най-малки приятели открит урок по тенис по случай Деня на детето - 1 юни.

И тази година той ще бъде воден от треньорите на центъра – Иво Братанов, Николай Юруков, Тодор Енев и Пресиян Коев. Всички деца са поканени да се включат в празника, който стартира в 11:00 часа в неделя. Освен разнообразни игри на корта в Борисовата градина, тази година малчуганите ги очакват и томбола с награди и много изненади.

Отново на 1 юни, но в парка "Гео Милев" Българската федерация по тенис ще проведе поредния открит урок. Събитията се провеждат с любезната подкрепа на Столична община. В парка от 10:00 до 14:00 ч. ще бъдат разположени две тенис мрежи, както и множество тенис конзоли за по-напредналите. Треньори от Националния тенис център ще дават ценни насоки на начинаещите в спорта. Участниците в събитието ще могат да спечелят билети за Garanti Koza WTA Tурнира на шампионките, който между 28 октомври и 2 ноември за трети пореден път ще доведе едни от най-добрите тенисистки в света в София.

Ден по-рано - в събота, 31 май, ще има открит урок и в Южния парк, откъм улица "Козяк", ако времето позволи.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!