Зов за помощ

| обновено на 03.04.18 в 13:01

Снимка

ЗАЕДНО ЗА МАРТИН ДАУТЕВ

Още един малък жител на гр. Банско се нуждае от помощта на българското общество. Седемгодишният Мартин Даутев е роден с детска церебрална парализа, диагноза спастична квадрипареза. За подобряване на състоянието му, детето се нуждае от лечение в Турция, а средствата са непосилни за неговите родители.

Семейството е открило дарителска сметка за всички добри хора, които искат да откликнат на зова за помощ:

BG89FINV915010BGN0J1GW, Първа инвестиционна банка, на името на Йорданка Росенова Слаева.

В подкрепа на малкия Марти, на 29 април (неделя ), от 11.00 ч.,  на пл. „Никола Вапцаров” – гр. Банско, фолклорна група "Бански старчета ", ще изнесат фолклорна програма от богатия си репертоар.
Да помогнем на Ели да живее


Снимка

Дългогодишният служител на   БНР – Радио Пловдив Елисавета Дафова на 48 години се нуждае от финансова помощ за животоподдържаща терапия  и трансплантация на бял дроб. Диагнозата е 4ти стадий на идиопатична белодробна артериална хипертония, едно от редките  заболявания в света,  което е невъзможно да се лекува в България. Необходимите средства за първичния преглед във медицинския институт във Виена, поддържащата терапия и самата трансплантация са непосилни за семейството на Ели. Да й помогнем да живее! Ние можем да спасим живот!


Дарителската сметка:

Банка ДСК

IBAN BG94STSA 93000025186485

BIC STSABGSF

Елисавета Ангелова Дафова

Elisaveta Angelova Dafova