Дядо Коледа внесе в дома на Павел и Иван щедрост, доброта и съпричастност

Благодарим ви, приятели!

Играчки, книжки, дрехи, празнична трапеза за Бъдни вечер и Коледа дариха слушателите на Радио ВИДИН на Павел и Иван от село Средогрив
Снимка: Пламен Генчев

Екипът на Радио Видин благодари на всички, които се отзоваха на поканата заедно да напълним чувала на Дядо Коледа- всеки според сърцето и кесията си, за да споделим Коледа с братята Павел и Иван от село Средогрив.

Двете момчета- на 21 и 5 години, загубиха и двамата си родители на 1 октомври 2014 година. Иван Георгиев- на 42 години и Венера Георгиева- на 40 години бяха сред 15-те загинали при взрива в барутната фабрика в село Горни Лом, община Чупрене. След трагичната смърт на двамата им родители, Павел се грижи сам за брат си и е единственото му семейство...

Голямо и сърдечно благодаря на Виктория от Видин- майка на 3 деца; на Мариела от село Василовци; на Карамфила- която в събота бе щедрият "пролазник" в Радио ВИДИН; на младия адвокат Милен; на Александър от Съюза на зърнопроизводителите във Видин; на момичетата с големи сърца от службите към Министерството на труда и социалната политика във Видин; на сърдечните и мили хора от Книжарница "Приятели", от Кулинарна къща "Нико" и от Магазини "LZ" Видин.

Голямо и сърдечно благодаря на дарителите, които дори и малките си имена не пожелаха да кажат.

Голямо и сърдечно благодаря на чувствителната и мила жена, която още в първия ден на кампанията дойде в Радио ВИДИН с молбата непременно от нейно име да сложим в чувала на Дядо Коледа книжка с български народни приказки. Тя "развърза чувала" и малкото ни северозападно чудо се случи- много добри хора я последваха. 

Голямо и сърдечно благодаря на Добрин Мирчев и Ваня Ставрева!
 
Благодарим ви, приятели! Бъдете все така открити към другите! Обичайте и бъдете обичани! Запазете родените по Коледа светли надежди и вяра в доброто! Желаем ви здрава, мирна и честита 2015 година! Нека, както по Коледа, така и през цялата следваща 2015 година, в сърцата ни има достатъчно любов и доброта, за да бъде делникът ни ползотворен, празниците- озарени от усмивки, а мечтите- без граници!

"Слава във Висините, на Земята мир и между хората- благоволение!"

Желаем ви Светло Рождество! Всички вие усмихнахте едно дете! Бъдете благословени!

Още от категорията

За живота на Поли и за приятелството

Едно 17-годишно момиче се бори за живота, за съжаление такива новини не са рядкост. Цяло училище се мобилизира да събере средства за операция, това е забележителният факт. Те сами ни потърсиха, за да достигне молбата им до повече хора. Не зная дали сте виждали колко силни, убедителни, изобретателни и смели могат да бъдат децата, когато от..

публикувано на 20.12.17 в 13:35
Кристиян Георгиев Илиев

Да помогнем на 9-годишния Кристиян

9-годишният Кристиян Илиев, който на 25 октомври е диагностициран с много агресивно злокачествено заболяване - Сарком на Юинг /бързо развиващ се тумор на костите/, има нужда от средства за лечение. Родителите са се свързали с някои от най-добрите болници в Европа за консултация и лечение. На база изследванията, които са изпратили, им е..

публикувано на 16.12.17 в 10:08

Благотворителен концерт за събиране на средства за спешна операция на журналистката Станислава Пирчева

На 12-и декември 2017-а от 19 ч. в клуб „Rock It” в София (ул. "Петко Каравелов" №5) ще се състои благотворителен концерт за събиране на средства за спешна операция по отстраняване на тумор в мозъка на журналистката от БНР Станислава Пирчева! Нека заедно покажем на Станислава, че по Коледа стават чудеса! Нека ние бъдем нейното чудо! Заедно,..

публикувано на 06.12.17 в 10:39

Журналистката от БНР Станислава Пирчева се нуждаe спешно от финансова помощ за лечение

Журналистката от БНР Станислава Пирчева се нуждаe спешно от финансова помощ за лечение. Средствата са необходими за отстраняване на мозъчен тумор (менингеома). Образуванието нараства и застрашава зрението. Дарителска банкова сметка:  Raiffeisen BANK, IBAN BG53 RZBB 9155 1008 770 503

публикувано на 27.11.17 в 11:53

Журналистът от БНР Станислав Буковалов се нуждае спешно от помощ за лечение

Колегата ни Станислав Буковалов, журналист от БНР, се нуждае спешно от финансова помощ за лечение. Той претърпя две хирургически интервенции за отстраняване на аденом на хипофизата.  След последвал мозъчен абсцес обаче се налага да му бъде извършена нова интервенция – за поставянето на скъпоструващ имплант на мястото на отстранената кост на..

публикувано на 17.11.17 в 10:52

Стоян от Алеково се нуждае от помощ за операция на очите

Стоян от Алеково, област Силистра, който е вече сляп с перде на двете очи, се нуждае от помощ. Нужна е сума от 1200 лева за корекция поне на едното око. Ако има желаещи да дарят средства, могат да ги преведат в кметството на селото  - тел. 0886 511 123 и 0887 944 331.

публикувано на 01.11.17 в 11:30

Да подкрепим журналистката Анна Брандийска

Финансовият журналист Анна Брандийска, която страда от множествена склероза, може да получи лечение в чужбина. Сега Анна се нуждае от нашата и вашата подкрепа. От години тя страда от множествена склероза, като пораженията от заболяването стават все по-тежки. Засега не е открито лечение, но лекарите дават надежда, че ако се приложи експериментална..

публикувано на 26.10.17 в 12:41