Дядо Коледа внесе в дома на Павел и Иван щедрост, доброта и съпричастност

Благодарим ви, приятели!

Играчки, книжки, дрехи, празнична трапеза за Бъдни вечер и Коледа дариха слушателите на Радио ВИДИН на Павел и Иван от село Средогрив

Снимка: Пламен Генчев

Екипът на Радио Видин благодари на всички, които се отзоваха на поканата заедно да напълним чувала на Дядо Коледа- всеки според сърцето и кесията си, за да споделим Коледа с братята Павел и Иван от село Средогрив.

Двете момчета- на 21 и 5 години, загубиха и двамата си родители на 1 октомври 2014 година. Иван Георгиев- на 42 години и Венера Георгиева- на 40 години бяха сред 15-те загинали при взрива в барутната фабрика в село Горни Лом, община Чупрене. След трагичната смърт на двамата им родители, Павел се грижи сам за брат си и е единственото му семейство...

Голямо и сърдечно благодаря на Виктория от Видин- майка на 3 деца; на Мариела от село Василовци; на Карамфила- която в събота бе щедрият "пролазник" в Радио ВИДИН; на младия адвокат Милен; на Александър от Съюза на зърнопроизводителите във Видин; на момичетата с големи сърца от службите към Министерството на труда и социалната политика във Видин; на сърдечните и мили хора от Книжарница "Приятели", от Кулинарна къща "Нико" и от Магазини "LZ" Видин.

Голямо и сърдечно благодаря на дарителите, които дори и малките си имена не пожелаха да кажат.

Голямо и сърдечно благодаря на чувствителната и мила жена, която още в първия ден на кампанията дойде в Радио ВИДИН с молбата непременно от нейно име да сложим в чувала на Дядо Коледа книжка с български народни приказки. Тя "развърза чувала" и малкото ни северозападно чудо се случи- много добри хора я последваха. 

Голямо и сърдечно благодаря на Добрин Мирчев и Ваня Ставрева!
 
Благодарим ви, приятели! Бъдете все така открити към другите! Обичайте и бъдете обичани! Запазете родените по Коледа светли надежди и вяра в доброто! Желаем ви здрава, мирна и честита 2015 година! Нека, както по Коледа, така и през цялата следваща 2015 година, в сърцата ни има достатъчно любов и доброта, за да бъде делникът ни ползотворен, празниците- озарени от усмивки, а мечтите- без граници!

"Слава във Висините, на Земята мир и между хората- благоволение!"

Желаем ви Светло Рождество! Всички вие усмихнахте едно дете! Бъдете благословени!

Още от категорията

Зов за помощ

Журналистът от БНР Станислав Буковалов се нуждае спешно от помощ за лечение Колегата ни Станислав Буковалов, журналист от БНР, се нуждае спешно от финансова помощ за лечение. Той претърпя две хирургически интервенции за отстраняване на аденом на хипофизата.  След последвал мозъчен абсцес обаче се налага да му бъде..

обновено на 20.11.17 в 17:05

Журналистът от БНР Станислав Буковалов се нуждае спешно от помощ за лечение

Колегата ни Станислав Буковалов, журналист от БНР, се нуждае спешно от финансова помощ за лечение. Той претърпя две хирургически интервенции за отстраняване на аденом на хипофизата.  След последвал мозъчен абсцес обаче се налага да му бъде извършена нова интервенция – за поставянето на скъпоструващ имплант на мястото на отстранената кост на..

публикувано на 17.11.17 в 10:52

Стоян от Алеково се нуждае от помощ за операция на очите

Стоян от Алеково, област Силистра, който е вече сляп с перде на двете очи, се нуждае от помощ. Нужна е сума от 1200 лева за корекция поне на едното око. Ако има желаещи да дарят средства, могат да ги преведат в кметството на селото  - тел. 0886 511 123 и 0887 944 331.

публикувано на 01.11.17 в 11:30

Да подкрепим журналистката Анна Брандийска

Финансовият журналист Анна Брандийска, която страда от множествена склероза, може да получи лечение в чужбина. Сега Анна се нуждае от нашата и вашата подкрепа. От години тя страда от множествена склероза, като пораженията от заболяването стават все по-тежки. Засега не е открито лечение, но лекарите дават надежда, че ако се приложи експериментална..

публикувано на 26.10.17 в 12:41

Да подкрепим Руми

Румяна Шакалова има нужда от помощ. Тя страда от прогресивно онкологично заболяване. След като повече от четири месеца я лекуват от ангина, тя за първи път чува диагнозата "рак" в крaя на юни. Вероятността химио- или лъчетерапия да й помогне е по-малка от 30%. Румяна е била на консултация в германска клиника. След множество изследвания и..

публикувано на 20.10.17 в 15:34

Петър Иванов от Велико Търново се нуждае от помощ

Силата на човешкия дух е безгранична, когато имаш приятелска подкрепа. Когато съдбата ти е нанесла удар, най-лошото нещо е да останеш сам и да се предадеш. В предаването "Хоризонт за вас" разказваме за 41-годишния Петър Иванов от Велико Търново, който след автомобилна катастрофа преди 11 години е прикован на легло и за неговата фея - домашната помощница..

публикувано на 06.10.17 в 17:42

Нина Василева има нужда от средства за борба с рака на маточната шийка и усложнения в бъбречната функция

35-годишната Нина Василева от Силистра има нужда от помощ и подкрепа. Младата майка се грижи за дете аутист.  Преди 3 месеца тя се е сблъскала с тежката диагноза рак на маточната шийка, а при химиотерапията последвали усложнения в бъбречната функция. За лечението ѝ са необходими средства.  Подробна информация и медицинска документация можете да..

публикувано на 02.08.17 в 19:27