Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Богдана Трифонова: "Фортисимо" формира вкус

Снимка: "Фортисимо"

Актрисата, радио- и телевизионна водеща Богдана Трифонова изпълнява ролята на симпатичната весела Смърфиета в "Приказка за обой", която Българското национално радио и "Фортисимо" представят в националната детска образователна програма "Фортисимо Радио". Тя се излъчва в предаването за музикално-сценични изкуства "Каста дива" всяка неделя по програма "Хоризонт" след новините в 20 часа.

Познавам идеята и всички програми на "Фортисимо" още отпреди да стана част от тях, т.е. те поканиха фен. Това е много хубаво за всички – за тях, защото давам всичко от себе си, а за мен – защото съм намесена в нещо, което е много повече от забавление, то е мисия! "Фортисимо" формира вкус, а вкусът според мен е нещото, което ни липсва най-много на нас, българите. Вкусът и чувството за мярка – ако тези две неща умеем да възпитаме, тогава тук ще се случват много хубави неща, каза Богдана Трифонова.

В звуковия файл чуйте цялото интервю на Росица Кавалджиева с Богдана Трифонова.

През месец януари 2015 г. програмата "Фортисимо Радио" ще представи на най-малките слушатели на БНР музикалните инструменти тромбон и туба.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени