Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: Очаквам хубав мач и да победим "Лудогорец"

Илиан Илиев се надява на победа на неговия "Локомотив" срещу "Лудогорец"
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Локомотив" Пловдив Илиан Илиев очаква неговите футболисти да изиграят добър мач срещу "Лудогорец" и да победят. Според него "черно-белите" традиционно се представят силно срещу шампионите. Илиев добави, че воденият от него тим се готви сериозно за предстоящия мач:



Трябва да сме доста компактни, да атакуваме човека с топка, да сме агресивни в единоборствата и когато ние имаме топката, да направим бързия преход. Всеки отбор, когато е хванат на контраатака, има проблеми, ако играеш бързо. Единственият проблем със състава е Пламен Крумов, който е със сътресение след дербито с "Ботев" и все още не е готов. Трайно контузените Димо Бакалов и Николай Димитров вече са по-добре, но със сигурност няма да разчитам на тях за мача в събота. Надявам се времето да се оправи и да дойдат повече хора, а ние да ги зарадваме с победа, заяви Илиан Илиев пред клубната телевизия.

Той коментира, че все още не е решил какво да прави с двамата на проби в "Локомотив" - Адама Гуидиала и Кирил Брестовички.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени