Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Венци Христов очаква да подпише дългосрочен договор с "Левски"

Венцислав Христов (вдясно) се бори за топката с Джонатан Кафу от "Лудогорец"
Снимка: БГНЕС

Нападателят на футболния "Левски" Венцислав Христов изрази желание да подпише нов дългосрочен договор и да продължи кариерата си в "синия" клуб. Христов получи наградата си за играч на 31-ия кръг в "А" група, след като получи 16 гласа от общо 20 гласували треньори. Зад него се нареди Тодор Неделев от "Ботев" с два гласа, а Божидар Краев от "Левски" и Джонатан Кафу от "Лудогорец" получиха по един глас.



Все още не сме стартирали преговори за нов договор. Моето желание е да остана, но чакам ръководството да каже. Искам да се разберем и да продължим съвместната ни работа. Направих компромиси и като дойдох показах достатъчно уважение към клуба. Занапред ще видим, искам дългосрочен договор. Надявам се да се разберем, коментира Христов.

Целта пред него и пред "Левски" е победа във всички оставащи мачове до края на шампионата:

До момента не съм играл в отбор като "Левски". Искам да спечелим всички мачове до края. Ако успея да вкарам гол във всеки от тях, ще бъда доволен. Играта на отбора сочи, че всички стоят зад Стойчо Стоев. Нямаме шансове за първото място, но ако отборът не стоеше зад Стоев, играта щеше да бъде различна, добави нападателят, който е автор на седем гола с екипа на столичани.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени