Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рафи, Део, Лео и Играта

4D нахъсват за по-активен живот в най-новата си песен "Даваме повече"

БНР Новини
Снимка: FTS
Този понеделник освен, че можехте да ни слушате в ефира на Радио София, можехте и да ни гледате на живо във фейсбук страницата на предаването Пожелание с послание, където можете и днес да видите и чуете какво ни разказаха специалните гости.

А те тази седмица в часа за българска музика бяха Рафи, Део,Лео и Играта. Физическо присъствие в студиото имахме от Рафи защото останалите членове на вече официалната банда 4D вече сладко, сладко плажуват. Въпреки това обаче , не останахме и без тяхното присъствие в ефира.

10-годишната Девора е не само лице, но и глас в клипаВсеки един от тях ни разказа своята гледна точка както за онова, което не виждаме в клипа към новата им песен "Даваме повече", така и за посланието което песента носи.

Единодушни бяха за основното послание – Трябва да сме активни. Спортът е здраве

Део ни разказа за забавата която са си спретнали по време на сцената с карането на колела, а Лео ни сподели за храната, с която са ги гостили по време на снимките….

Роди се и прекрасна идея, която 4D мислят да осъществят - кампания за спорт с децата в училище, в която на равно с учениците да участват и самите те.
Рафи пък ни разказа своята гледна точка за мечтите, и някак мотивиращо завърши интервюто със сърдечен съвет винаги да следваме мечтите си и да ги превръщаме в цели.

Чуйте чия мисъл перифразира Девора като пее Търся красивото, пазя си правото... А 4D търсете по морето от 5 до 10 август.

Снимките са от клипа към песента "Даваме повече", а за да научите повече - вижте Фейсбук и чуйте записа от предаването. Така ще разберете с кого и с какво (и колко) Играта се е преборил, колко деца ще има всеки от квартета - според Лео, както и главната мотивация за Део да бъде във форма - да може по-дълго време да играе с децата си...

Приятно слушане.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна