Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

След две поредни загуби „Челси” удари „Хъл” с 2:0

Играчите на "Челси" този път имаха повод за радост
Снимка: "Спортал"

С голове на Вилиан (61) и Диего Коща (67) отборът на „Челси”  победи като гост новака „Хъл сити” в среща от 7-ия кръг на английската Висша лига. Така отборът на Роман Абрамович прекъсна негативната си серия от две поредни загуби в Премиър лийг.

В друг мач тимът на „Уест Хем” спря серия от четири поредни загуби с 1:1 при домакинството на „Мидълзбро”. В началото на второто полувреме Стуани откри за гостите след удар с глава. В 57-ата минута Димитри Пайе спаси отбора на мениджъра Славен Билич от загуба.

Трудности изпитва и отборът на „Съндърланд” – 1:1 като домакин на „Уест Бромич”. Насер Шадли изведе гостите в резултата, но седем минути преди края резервата Патрик Ван Аанхолт изравни. „Съндърланд” е предпоследен без победа и само с 2 точки. 

„Уотфорд” и „Борнемут” изиграха интересен двубой, в който вкараха 4 гола, но не се победиха – 2:2. Гостите на два пъти повеждаха с попадения на Калъм Уилсън (31) и Доошуа Кинг (62). За домакините вкараха Трой Дийни (50) с 99-ия си гол за клуба, а резервата Айзък Съксес (65) донесе точката на домакините. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!