Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Участвайте в анкетата „Любимите ви тенори на ХХ век” и имате шанс да спечелите екскурзия до Дубай

Предаването на програма „Хоризонт” за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива” започва новия сезон 2016/2017 с национална анкета с награди.

След като научихме, че любимата оперета на българската публика е „Царицата на чардаша” на Имре Калман, любимият балет – „Лебедово езеро” на Чайковски, любимият мюзикъл – „Моята прекрасна лейди” на Фредерик Лоу, любимият оперен хор – Хорът на евреите от „Набуко” на Верди, тази година Ви питаме кой е любимият Ви тенор на ХХ век.

До 30-и ноември посочете тук кой е тенорът на ХХ век, когото цените най-много, чиито глас и артистичност Ви вълнуват най-силно или с чиито изпълнения са свързани най-хубавите Ви музикални спомени. Очакваме с интерес да научим кой е Вашият любим тенор на ХХ век, а Вас ви очаква невероятна възможност! Всеки коректен участник в анкетата, с изключение на служителите на Българското национално радио и техните семейства, има шанс да спечели екскурзия за двама до Дубай. 

За да е валиден гласът Ви, имате право само на едно участие, само на едно предложение, само на едно име на тенор! Не пропускайте да попълните точно името и телефонния си номер, за да можем да се свържем с Вас в случай, че Вие сте големият късметлия, който ще спечели екскурзията до Дубай! Жребият ще изтеглим в специално празнично издание на предаването „Каста дива“ през месец декември.


Пожелаваме Ви късмет!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна