Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тио Уолкът: "Арсенал" не трябва да подценява българите

Тио Уолкът
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Лудогорец" се страхува от "Арсенал", но футболистите на английския клуб не бива да подценяват българите, каза нападателят на отбора Тио Уолкът преди мача от група "А" на Шампионската лига.

"Арсенал" е в серия от шест поредни победи и вкарва много голове, а според английския национал именно това кара разградчаните да искат да играят с всеки друг, но не и с тях.

Не мисля, че изгарят от желание да играят с нас. Даже съм сигурен в това, защото ние вкарваме много голове от началото на сезона и те го знаят. Очаквам с нетърпение този мач, макар че всички смятат, че победата е абсолютно задължителна. Важно е обаче да не ги подценяваме. В днешни времена няма сигурни мачове, а ние сме се затруднявали дори срещу Олимпиакос, каза нападателят.

рсенал" отпадна на осминафиналите на Шампионската лига през последните шест години, но Уолкът смята, че отборът се е поучил от грешките, които е допускал в предишните двубои. Той също така добави, че е много доволен от формата, в която се намира.

Направих огромна крачка напред и чувствам прилив на енергия както никога досега. В събота обаче (при победата с 3:2 срещу Суонси) трябваше да вкарам повече от два гола, защото имах шанс да го направя и да сложа край на мача по-рано. Но и два са добре, защото спечелихме трите точки, а това е най-важното", добави той.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени