Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Симеон Владов представя моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине" за 45-и път

Сетива за любовта имат всички - и жените, и мъжете, и тийнейджърите, и възрастните хора. За любовта може да говори всеки, стига да има какво да се каже. Това каза за предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“ актьорът Симеон Владов, който играе в моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине" в "Студио 5" от 19.00 ч. 

Дори само когато човек говори за любов, когато разказва някоя завладяваща любовна история, дори тогава той се подмладява и става по-красив, независимо на каква възраст е, кой е, от какъв пол е. Самото говорене за любов прави хората по-добри, по-красиви.

Довечера ще изиграя спектакъла за 45-и път и още се колебая дали любовта отминава, или не отминава, но има случаи в живота, в които наистина любовта не може да отмине - когато е голяма, когато е истинска, когато привързаността между двама души е непреодолима и разстоянията не могат да ѝ повлияят.

За това става дума и в пиесата - за един мигрант, който от 15 години живее в чужбина, се връща след 15 години, за да търси любовта на живота си тук, в България. Той е постигнал всичко. Много е богат, има апартаменти, коли, но се връща в България, за да търси старата си любов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна