Кремъл отрече да има компромати срещу Доналд Тръмп

Дмитрий Песков
ЕПА/БГНЕС

Кремъл не разполага с компрометиращи материали за избрания за президент на САЩ Доналд Тръмп или за Хилари Клинтън, която беше негов опонент от Демократическата партия. Това заяви говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков в конферентен разговор с журналисти.

Снощи в американските медии се появиха информации, че ръководителите на четири разузнавателни агенции на САЩ са предоставили на Тръмп засекретени документи, в които има твърдения, че руски агенти имат компромати срещу него.

Според Песков това са "абсолютни безсмислици" и измама, която е била създадена, за да навреди допълнително на отношенията между Вашингтон и Москва.

Свързани новини

Тръмп нарече "лов на вещици" компрометиращи информации за отношенията му с Русия

Избраният за президент на САЩ   Доналд Тръмп нарече лов на вещици  съобщенията за документи с компрометиращи информации за отношенията му с Русия, съобщи Франс прес.   Според телевизия Си Ен Ен ръководителите на разузнаването са предали на Тръмп резюме..

публикувано на 11.01.17 в 07:43

Доналд Тръмп ще назначи зет си за съветник в Белия дом

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп обяви, че ще назначи за висш съветник в Белия дом съпруга на дъщеря си Иванка – Джаред Къшнър , предаде Франс прес. 36-годишният Къшнър няма да получава никаква заплата, докато е съветник в Белия дом...

публикувано на 10.01.17 в 07:22

Проф. Келемен: Политиката на Тръмп ще е основен фактор за оформяне на ЕС през 2017-та година

Проф. Дан Келемен от университета в Ню Джърси заяви в интервю за „Събота 150“, че политиката на Доналд Тръмп ще бъде един от основните фактори, които ще оформят Европейския съюз през настоящата година. Според проф. Келемен, левите..

публикувано на 07.01.17 в 13:22

Стефан Тафров: САЩ няма да се откажат от сътрудничество с ООН, но Тръмп ще засили натиска за реформи

Бившият посланик на България в ООН Стефан Тафров смята, че САЩ няма да се откажат от сътрудничество със световната организация. Новият президент Доналд Тръмп обаче ще засили натиска за реформи на секретариата на ООН, посочи в интервю за..

публикувано на 07.01.17 в 12:26
Доналд Тръмп

Берлин: Засега не е ясно каква ще бъде външната политика на Доналд Тръмп

Не е ясно какви ще бъдат целите във външата политика и сигурността на администрацията на избрания за президент на САЩ Доналд Тръмп . Това са установили германски представители, които са разговаряли с членове на екипа му. Все още няма ясна, последователна..

публикувано на 06.01.17 в 14:50
Доналд Тръмп

Тръмп направи "крачка назад" от изграждането на стена на границата с Мексико

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп направи отстъпка от плана си за изграждане на стена пред нелегалната имиграция от Мексико. Тръмп няма да търси от властите на съседната държава пълна компенсация за разходите по изграждането на..

публикувано на 06.01.17 в 07:24
Още от категорията

Бойко Борисов: Да се съкрати срокът на проверките в завод "Емко"

Премиерът Бойко Борисов е поискал да се съкрати срокът на проверките в завода "Емко “. Това става ясно от стенограмата на днешното правителствено заседание. Връщането на лиценза зависи от изпълнението на указанията на проверяващите и от коригирането на..

публикувано на 21.09.17 в 14:23

Парламентът прие на първо четене измененията в Наказателния кодекс

Незаконният добив на подземни богатства да се наказва с лишаване от свобода до шест години и с глоба от хиляда до 20 хиляди лева. Това предвиждат измененията в Наказателния кодекс, които парламентът прие на първо четене. Друга промяна предвижда санкции за..

публикувано на 21.09.17 в 13:56

Гранична полиция ще може да извършва оперативна дейност и разследване на престъпления в цялата страна

Граничната полиция ще може да извършва оперативно-издирвателна дейност и разследване на престъпления на територията на цялата страна. Това гласи една от промените в Закона за МВР. Заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов каза, че това не..

публикувано на 21.09.17 в 13:25

Образователната инфраструктура в над 400 училища и 13 ВУЗ-а ще бъде подобрена с 624 милиона лева

Общо 624 милиона лева ще бъдат инвестирани в подобряване на образователната инфраструктура по линия на управляваната от регионалното министерство оперативна програма "Региони в растеж“. Средствата са за общини, за Министерството на образованието,..

публикувано на 21.09.17 в 12:22
Красимир Ципов

Красимир Ципов: Има възможност заплатите на полицаите да бъдат увеличени с 15% от догодина

Има възможност заплатите на полицаите да бъдат увеличени с 15%, каквито са техните искания. Това обяви заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Дали увеличението ще бъде заложено в Бюджета за следващата година ще стане ясно през..

публикувано на 21.09.17 в 11:45

Гръцкото правителство получи подкрепа за участие на страната в европейската цифрова икономика

Гръцкото правителство получи пълна подкрепа за участието на страната в европейската цифрова икономика, съобщиха от кабинета на гръцкия премиер след срещата на Алексис Ципрас с българския еврокомисар Мария Габриел . Двамата обсъдиха стремежът на..

публикувано на 21.09.17 в 11:17

НС прие на първо четене промени в Закона за управление на средствата от eврофондовeте

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за управление на средствата от европейските фондове. С тях се дава възможност на управляващите органи сами да определят срока, в който получателите представят доказателства за безвъзмездна финансова..

публикувано на 21.09.17 в 11:03