Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Опашка от тирове и автомобили се образува на изхода на Добрич към Варна

Обстановката в Сливенско се нормализира

| обновено на 11.01.17 в 17:30
Снимка: БГНЕС

Километрична опашка от тирове и автомобили се е образувала на изхода на Добрич в посока Варна. Заради влошените метеорологични условия през нощта пътят беше затворен и все още движението по него е забранено за всички видове автомобили.

Хора, тръгнали с информацията, че пътят Добрич - Варна е отворен, са достигнали до загражденията на КАТ и часове наред чакат пътят да бъде отворен. Някои стоят там от часове и не могат да се върнат назад, тъй като пътят е блокиран от други чакащи автомобили. Така единствената надежда на шофьорите е скоро от Областното пътно управление да си свършат работата.

Всички общински пътища в община Сливен са проходими при зимни условия. Няма затруднения при доставките на хляб и стоки от първа необходимост за населените места в общината. Навсякъде има ток. Част от болните на хемодиализа са хоспитализирани, но има и такива, които са отказали да бъдат настанени в болницата. При необходимост, за транспортирането отново ще им бъде оказана помощ. Автобусните спирки и подходите към общественозначими обекти също са обработени. Няма затруднение за движението на обществения транспорт в областния център.  Отворени за преминаване на автомобили до 10 тона са проходите Котленски, Твърдишки и Вратник. Подбалканският път Сливен- Твърдица - Гурково днес беше отворен. По пътя Сливен -Ямбол и Нова Загора - Раднево могат да преминават автомобили над 12 тона. Разрешен за всички леки, лекотоварни и товарни автомобили е пътят Сливен-Нова Загора.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени