Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локо" Сф почна с четирима нови, чака двама от "Левски"

Снимка: Sportal.bg

 Втородивизионният "Локомотив" (София) стартира днес своята футболна 2017-а година, като играчите се събраха на стадиона в квартал "Надежда", а ръководството разкри плановете си за новия сезон.
Четири са новите попълнения, но селекцията не е завършена, а ще се взимат единствено играчи, които могат да вдигнат нивото на отбора. Вече стават шестима напусналите отбора. Към списъка с нападателите Калоян Ангелов и Калоян Бонев и полузащитниците Йордан Ризов, Златко Бонев и Борислав Мидилев, се присъединява и Вилиян Кумитски. Юношата на "Левски" няма да бъде част от червено-черните през втория дял от шампионата.
Сигурни нови попълнения са защитникът Евгени Зюмбюлев от Царско село, Никола Иванов - Шейха от "Оборище" (Панагюрище), Даниел Васев от "Ботев" (Враца) и Александър Манолов от "Септември" (София). Като изключим Зюмбюлев, всички останали са юноши на клуба от квартал Надежда.
"Локомотив"  има споразумение с "Левски" за преотстъпването на левия бранител Мики Орачев и нападателят Илия Димитров, но те ще се присъединят към тима след края на лагера на сините в Кипър.

От 23-и до 31-и януари "Локомотив" ще бъда на лагер в Сандански, където ще играе три приятелски срещи- с гръцкия "Пансерайкос" (Серес), с "Ботев" (Враца) и с "Германея" (Сапарева баня). Ако времето позволява, на 21-и този месец може да се изиграе проверка и с третодивизионния "Хебър" (Пазарджик).
На 8-и февруари има гарантиран спаринг с "Миньор" (Перник), а на 11-и или на 12-и ще се проведе контрола с "Левски" .

Представянето на "Локомотив" (София) преди пролетния дял на първенството ще бъде на 18-и февруари срещу третодивизионния "Сливнишки герой".

Какви цели са поставени пред "Локомотив" - чуйте от прикачения файл и изказването на Иван Василев - собственик на клуба.





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна