Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Емил Кошлуков: Радев има харизма, която може да послужи за сплотяване на България в този момент

Емил Кошлуков
Снимка: БГНЕС

Със сигурност за министър-председател на служебния кабинет ще се търси фигура, която да е по-дясна или най-малкото не е свързана с БСП, за да се разсеят съмненията, че президентът е обвързан с БСП. Това коментира в интервю за предаването "Нещо повече" на програма "Хоризонт" политикът и журналист Емил Кошлуков:

Истинските назначения са в администрацията на президента, а там до момента абсолютно всички са пряко свързани с "Позитано“ 20. Ако искате да видите каква ще е политиката на Радев като президент, трябва да видите неговата канцелария.

Надявам се президентът Радев да се еманципира от БСП, защото ще се радвам да видя президент, който може да служи като обединител на нацията, да не бъде пристрастен, добави още Кошлуков:

Той има много силен старт с категоричната победа на изборите, един зашеметяващ резултат. Освен това той има патриотична силна кариера и биография – военен, летец, генерал, завършил в Америка, хем приятел на НАТО, хем приятел с Русия. Има обаяние и харизма, които биха могли да послужат за сплотяване на България в този момент.

Цялото интервю с Емил Кошлуков можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени