Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първи концертен вариант на класацията „Ескалатор ТОП 20“ на БНР

Първото издание на концертния вариант на класацията "Ескалатор ТОП 20" на Българското национално радио ще е на 20 февруари 2017 г. На сцената в клуб "Студио 5" в НДК ще се представят Jeremy?, Der Hunds, "Атлас", "Спринт", "Хоризонт", Дичо, Rock Session, "Фактор", Теди Кацарова, Георги Денков, БТР, Petya Alexa и Монти (Ice cream).

Концертният вариант започва в 19 часа и представя класацията за българска музика "Ескалатор топ 20" на предаването "Бъди какъвто си", което се излъчва всеки понеделник следобед по програма "Хоризонт" на БНР. Всяка седмица участват 20 заглавия и две нови. На купона в НДК ще бъдат представени двете нови заглавия за седмицата, които са на Jeremy? и на групата на Дичо Христов, с която Дичо подготвя издаването на първия им самостоятелен албум "Дух".

Трите групи - "Атлас", "Спринт" и "Хоризонт" участват в класацията с общата песен "Родени в 20-и век", която даде име на новия албум на група "Атлас". Поотделно всяка една от споменатите групи ще изпълни по още една песен.

Група Der Hunds ще участва с изпълнение на авроската си песен "Спомен", с която участва в класацията и която ги отведе на фестивала "Евросоник - Нордеслаг" в Грьонинген (Холандия). Музикантите ще споделят впечатления от участието си в престижния европейски фестивал и ще направят мини рецитал.

Билетите са с цена 10 лева, а места могат да се резервират на тел: 0887 934 335 (след 14 ч.).

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени