Петър Москов: Служебното правителство прокарва пътя за връщането на власт на БСП и ДПС

Петър Москов
БГНЕС

По повод представените от премиера Огнян Герджиков резултати от проверките на министерствата, бившият здравен министър Петър Москов заяви, че по-сериозен е въпросът защо служебното правителство не може да се справи с казуса машинно гласуване:

Правителството е избрано с основната цел да осъществи изборите. Вчера декларира, че не може да изпълни законовото си задължение. Приемаме, че някой е отишъл на даден пост, след което казва: "Съжалявам, аз не мога да се справя". За мен тук въпросът е: какво правите там ако не можете да изпълните законовите си задължения? Какво правят ли? Прокарват пътя на БСП и ДПС да се върнат.


print Отпечатай
Още от категорията
Красимир Каракачанов

Каракачанов предлага удължаване на срока за модернизация на българската армия до 2029 година

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов е внесъл в Министерския съвет предложението за удължаване на срока за модернизацията на българската армия до 2029 година. Причината е необходимостта от закупуване на нова техника за сухопътните войски. Предвижда се за 12 години да бъдат закупени 198 единици бойна и специална техника за три батальонни бойни..

публикувано на 22.06.17 в 15:51

Филипините, Индонезия и Малайзия ще си сътрудничат в борбата срещу тероризма

Филипините, Индонезия и Малайзия планират тясно сътрудничество, за да спрат потока от терористични бойци, оръжия, финансиране и екстремистка пропаганда по техните граници, предаде Ройтерс. Това мнение изразиха външните министри на трите страни на среща в Манила. Външният министър на Индонезия Ретно Марсуди подчерта: Изправени сме пред..

публикувано на 22.06.17 в 14:07
Валентин Радомирски

Валентин Радомирски: Вероятно новият румънски премиер ще бъде от социалдемократите или от либералите

Сегашната политическа криза в Румъния дойде, след като премиерът Сорин Гриндяну започна да се еманципира от партийното ръководство, коментира в предаването "12+3" бившият посланик на България в Румъния Валентин Радомирски :   В сегашният момент се случи криза в самата Социалистическа партия. Тя започна преди около месец, когато се появиха първите..

публикувано на 22.06.17 в 14:06
Садик Хан

Садик Хан призова Тереза Мей да работи за достъп на Великобритания до Общия пазар на Евросъюза

Кметът на Лондон Садик Хан призова британският премиер Тереза Мей да работи за достъп на страната до Общия пазар на Евросъюза като част от сделката за Брекзит, предаде Ройтерс. В изявление на лондонския кмет се казва още, че достъпът до Общия пазар трябва да бъде подсигурен поне за преходния период на излизане на страната от ЕС...

публикувано на 22.06.17 в 14:05

Окончателно: Отпадат знаците, които предупреждават за камери по пътищата

Депутатите премахнаха окончателно знаците, които предупреждават за камери по пътищата. С приетите промени, КАТ имат право да извършват контрол по спазване на правилата за движението с автомобили, оборудвани със средства за аудиозапис и видеозаснемане. Предвижда се и сваляне на регистрационните номера за срок от 6 месеца до 1 година за собственик, чиято..

публикувано на 22.06.17 в 13:44

Ангел Джамбазки: Посещението на Зоран Заев може да се окаже историческо

Посещението на македонския премиер може да се окаже историческо, заяви в предаването "12+3" евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки : Това може да бъде историческо посещение, ако поетите ангажименти от двете страни се изпълнят, ако се сключи договорът за добросъседство между България и Македония, това наистина ще бъде..

публикувано на 22.06.17 в 13:35

Марешки: Законопроектът на "Воля" за мажоритарния вот предлага смислени и прагматични неща

Законопроектът на "Воля" за мажоритарния вот предлага смислени и прагматични неща, заяви в предаването "12+3" лидерът на формацията Веселин Марешки :  Смисълът е да се вкарват смислени и прагматични решения, а не неща, които ще срещнат голяма съпротива, защото са неработещи. Видяхте, че безброй социолози, политолози, математици и всички,..

публикувано на 22.06.17 в 13:07