Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йордан Йовчев ще „върже“ кънките за спектакъла „Кармен“

България отново домакин на световната купа по спортна гимнастика

Снимка: БГНЕС

Легендата в спортната ни гимнастика Йордан Йовчев отново ще влезе в непривична за него роля, като този път ще „върже“ кънките, за да участва в уникалното шоу на лед „Кармен“, където ще си партнира с двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, съобщи специално за предаването "На финала" самият гимнастик.

В ледения мюзикъл неповторимият Иля Авербух е успял да съчетае фигурното пързаляне, театъра, балета, акробатични изпълнения, оригинална музика и пеене на живо. Освен Денкова на леда в „Арена Армеец“ ще танцуват олимпийските и световни шампиони Татяна Навка - Роман Костомаров, Татяна Тотмянина- Максим Маринин, Алексей Ягудин, Оксана Домнина – Максим Шабалин и др., допълни Красимира Пейчева от връзки с обществеността в „Жокер Медия“.

Спектакълът „Кармен“ ще се играе на 1 и 2 април в „Арена Армеец“.

Специално за предаването „На финала“ Йордан Йовчев съобщи, че и тази година България ще е домакин на световна купа по спортна гимнастика. Надпреварата ще се проведе от 1 до 3 септември във Варна. Освен това в края на месеците март и юни Българската федерация ще организира и два турнира с награден фонд.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна