Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за „Пепеляшка“ на „Фортисимо Фамилия“

Една от най-любимите приказки на всички времена – „Пепеляшка“, ще бъде пресъздадена в Зала „България“ на 19-и март от 11.30 ч. в концерт-спектакъл от детската музикална образователна програма "Фортисимо Фамилия".

Този път историята за красивата, мила и трудолюбива Пепеляшка ще бъде разказана от поп певеца Лео Бианки и актрисата Богдана Трифонова. Специално подбраната за деца музика ще бъде изпълнена от Софийската филхармония под диригентството на Славил Димитров. Вълшебствата и изненадите са задължителни, както е ясно и че доброто и любовта ще победят!

Българското национално радио Ви дава шанса да бъдете сред публиката на концерта с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”. Можете да опитате късмета си в томболата, като ни пишете на електронната поща castadiva@bnr.bg до 10-и март. Моля, отбележете Вашето име и телефон за връзка! Пожелаваме Ви късмет!

Томболата ще бъде изтеглена в изданието на предаването „Каста дива“ на 12-и март от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт” на БНР.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!