Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за спектакъла „На нея с обич! Емил Димитров“

На 13-и март в зала 1 на Националния дворец на културата музикалният спектакъл На нея с обич! Емил Димитров“ ще изправи публиката пред тъгата и любовта, радостите и житейските изпитания на певеца, превърнал се в музикална икона за поколения българи.

В ролята на Емил Димитров ще се превъплъти актьорът Даниел Цочев, който изпълнява "на живо" заедно с Оркестър Симфониета София и бенд формация под диригентството на Христо Павлов включените в спектакъла 16 песни, сред които „Моя страна, моя България”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Джулия“, „Арлекино“... Партнира му актрисата Антония Малинова, която работи в Париж и се завръща на българска сцена специално за тази роля. Автор на текста е Нели Бенова, на сценографията и костюмите – Свила Величкова. Постановката е дело на Снежина Петрова.

Българското национално радио Ви дава шанса да бъдете сред публиката на спектакъла „На нея с обич! Емил Димитров“ с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”. Можете да опитате късмета си в томболата, като ни пишете на електронната поща castadiva@bnr.bg до 10-и март. Моля, отбележете Вашето име и телефон за връзка! Пожелаваме Ви късмет!

Томболата ще бъде изтеглена в изданието на предаването „Каста дива“ на 12-и март от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт” на БНР.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени