Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Над 5 хиляди участват в престижния форум Webit

| обновено на 25.04.17 в 16:14
Снимка: Луиза Лазарова
В "София тех парк" тази сутрин се открива престижният международен форум Webit - най-влиятелното събитие за дигитална икономика и технологии в региона, част от световната серия от събития и общността Webi.
Президентът Румен Радев, президентът Росен Плевнелиев и столичният кмет Йорданка Фандъкова участваха в откриването на феста в сграда „Джон Атанасов“.

Как да сте успешни, как да направите иновациите част от работния процес, какви ще са градовете на бъдещето и как стават все по-умни, възможно ли е да привличате повече клиенти и посетители, какви ще са транспортът, финансовите услуги, технологиите и здравеопазването. Отговор на тези въпроси ще търсят и ще дават над 5 хиляди записани участници във форума.
България е една от петте дестинации в света наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи, в които ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии. Te променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество.

Чуйте репортажа на Луиза Лазарова от Webit.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!