Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев: "Левски" се отърва с малко

Стамен Белчев
Снимка: cska.bg

Старши-треньорът на ЦСКА - София Стамен Белчев не скри огромното си задоволство от категоричния успех с 3:0 над "Левски" в дербито на 30-ия кръг на Първа професионална футболна лига. Специалистът поздрави футболистите си, но отчете факта, че е трябвало да реализират още попадения във вратата на "сините".

Мисля, че постигнахме победата благодарение на колективните действия на играчите. Този път си реализирахме положенията и съм щастлив. Това беше най-малкото, с което можехме да бием Левски. Поздравявам момчетата и публиката, която беше нашият 12-и играч, каза Стамен Белчев. Той обаче изрази желание неговия тим да подобрява играта си.

Щеше да е жалко да допуснем грешките, които допуснахме в предния мач с "Левски". Има обаче какво още да се желае в нашата игра. Все пак съм доволен, все пак това беше дерби. Симао е страхотен футболист. Доволен съм от всички. Нашите привърженици не трябва да се притесняват, ако някой от играчите ни отсъства. Ние имаме страхотни футболист. Имаме 20 титулярни играчи, каза още Стамен Белчев. И продължи:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна