Стоителен работник пострада в Благоевград

Снимка: Радио Видин

Строителен работник е пострадал в Благоевград по време на работа с помпа за бетон. Инцидентът  е станал  малко след 16 часа  на строителен обект в  близост до един от  новите паркове в града. 35 годишният Иван Стоянов от санданското село Каменица е  насочвал  тръбата  на машината, изливаща бетон в  основите на обекта.  Най- вероятно, вследствие на запушване на ръкава, мъжът губи контрол и съоръжението го изхвърля на разстояние около четири метра. При пристигането на екип на Спешна помощ мъжът е бил в безсъзнание. От направения скенер не се виждат сериозни травми, съобщиха от  Спешното отделение на благоевградската болница, където мъжът е оставен за наблюдение и допълнителни изследвания.  Инспекцията по труда е започнала проверка на обекта за спазване на изискванията за безопасност, както и на  трудовото законодателство във фирмата, строяща жилищната сграда.

print Отпечатай
Още от категорията

Затварят отсечка на булевард "Дондуков" в София

От събота до края на септември ще бъде затворено движението по булевард "Дондуков" в отсечката от улица "Кракра" до булевард "Васил Левски". Това съобщи заместник-кметът по транспорта Евгени Крусев .

публикувано на 20.07.17 в 18:38

"Зелената зона" за платено паркиране в районите "Лозенец" и "Средец" се разширява от 1 октомври

От 1 октомври се разширява "Зелената зона" за платено паркиране в районите "Лозенец" и "Средец". Още за решението на столичния общински съвет от Зафир Зарков от групата на ГЕРБ:  Друго, което се променя, това е работното време на зоната, което да стартира с половин час по-късно. Сутрин от 8.30 ч. с цел да осигури възможността да може да бъде..

публикувано на 20.07.17 в 18:24

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение за хулиганство на шофьор за побой на АМ "Тракия"

Пловдивската районна прокуратура повдигна обвинение за хулиганство на шофьора на автомобила, който в сряда нападна на магистрала "Тракия" 31-годишен мъж и бременната му приятелка. До побоя на магистралата се е стигнало, защото двамата братя се ядосали, че колата пред тях се движи бавно, каза прокурорът Атанас Илиев . Той уточни, че още се събират..

публикувано на 20.07.17 в 18:19

Даниел Божилов: В обвинението за КТБ не фигурират хора, които имат връзка с фалита

Обвинението по делото "КТБ" е странно формулирано, каза в интервю за "Хоризонт" юристът от сдружение "Ние, гражданите" Даниел Божилов . Според него реални виновници за финансовия крах на четвъртата по големина банка у нас не фигурират в обвинението : Значителна част от хората, които имат някаква връзка с фалита на КТБ, не са споменати. И то това..

публикувано на 20.07.17 в 18:15
Емануил Йорданов

Емануил Йорданов: Валентин Радев може да се превърне в изкупителна жертва

Полицейските протести са знак за управленско безхаберие. Става въпрос за проблеми, които съществуват през цялото време, в което управляваща партия е ГЕРБ. Това коментира в предаването "Нещо повече" бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов : Когато тези проблеми са се проявили и са започнали протестите, министър беше човекът, който в..

публикувано на 20.07.17 в 18:13

БЧК: Не е необходимо работното време на плажните спасители да се удължава до 20.00 часа

От Българския червен кръст (БЧК) смятат, че не е необходимо работното време на плажните спасители да бъде удължено до 20.00 часа. Пред "Хоризонт" началникът на водноспасителната служба Антон Налбантов посочи:  Давене може да стане след 18.10 часа, след работното време. Има такива случаи, но са единични. Това трябва наистина да се помисли, да се..

публикувано на 20.07.17 в 17:40

18-годишен се е удавил в курорта "Златни пясъци"

18-годишен младеж се е удавил в курорта "Златни пясъци", тялото му е изплувало в района. Самоличността на младежа, който не е от Варна, е установена. Предстои да бъде извършена съдебно-медицинска експертиза.

публикувано на 20.07.17 в 17:34