Бизнесменът Васил Божков купи Телефонната палата в София

Васил Божков
БГНЕС

Телефонната палата в София вече е собственост на акционерно дружество, свързано с бизнесмена Васил Божков.

Имотът беше продаден от Българската телекомуникационна компания като актив, който не е ключов за дейността й. Новите собственици на една от знаковите сгради в центъра на София, със статут на паметник на културата, съобщиха, че тя ще бъде дом за уникални експонати и колекции в областта на изкуството и световното културно-историческо наследство.

print Отпечатай
Още от категорията

Обучават родители на деца с астма в Александровска болница

На 27 май 2017г. (събота), в Клиниката по  педиатрия на болница „ Александровска“ ще се проведе обучение на родители и деца за правилен режим на отглеждане и хранене на децата с астма и използване на инхалаторна техника при контрол на астмата. Участието е безплатно и не изисква предварително записване. Осигурени са и много изненади за децата...

публикувано на 26.05.17 в 16:01
Д-р Венцислав Грозев

Д-р Венцислав Грозев: Изключително сме възмутени от поредното престъпление срещу лекари

Председателят на Българския лекарски съюз д-р Венцислав Грозев се срещна днес с управителя на бургаската болница "Бургасмед" д-р Пенко Пенков по повод инцидента, при който пиян и дрогиран пациент преби двама лекари и портиер.  Изключително сме възмутени от поредното престъпление, при което хора, които се нуждаят от медицинска помощ, пребиват..

публикувано на 26.05.17 в 15:57

Социална работничка е нападната в Бургас

Социална работничка е нападната в бургаския квартал "Победа". Нападателката е трябвало да върне детските надбавки на стойност 250 лв., които е получавала за едно от петте си деца.  На служителката, която има над 13-годишен стаж в системата, е нанесен побой вчера около 14 часа, обясни директорът на Агенцията за социално подпомагане в Бургас..

публикувано на 26.05.17 в 15:32

Карлово очаква хиляди гости за Празника на розата

Освен град на розата Карлово е и градът на Апостола, а тази година се навършват 180 години от рождението му. Подготвили сме богата програма за хилядите гости на града утре.  Това каза за предаването „Хоризонт за вас“ заместник-кметът на община Карлово Антон Минев . Програмата започва в 09:00ч. с традиционния ритуал розобер в..

публикувано на 26.05.17 в 15:24
Д-р Емил Караиванов, кмет на Асеновград

Две обвинения са повдигнати на кмета на Асеновград Емил Караиванов

Две обвинения са повдигнати на кмета на Асеновград Емил Караиванов , който вчера беше задържан за 24 часа. Той вече е освободен под парична гаранция заради здравословното му състояние, тъй като в края на миналата година е претърпял трансплантация. Освен Караиванов обвиняеми по започналото миналата седмица мащабно разследване на ДАНС и Икономическа..

обновено на 26.05.17 в 15:17

Двама легално пребиваващи граждани на Бангладеш са организаторите на канала през летището

Разбит беше канал за трафик на чужденци от Близкия изток през Аерогара София за страни от Европейския съюз. От спецпрокуратурата, МВР и ДАНС обявиха, че той е уникален, защото е първият през летище.  В канала са били замесени и гранични полицаи.  Двама легално пребиваващи от 10 години у нас граждани на Бангладеш са организаторите на канала. Те са..

публикувано на 26.05.17 в 15:09

Мисия матури

Месец май 2019 – „София е отцепена още от Бургас, американски тюлени прибягват и припълзяват по новата магистрала, Тръмп си праща и третия самолетоносач, ама не в Корея, а във Варна, над гимназиите летят хеликоптери, по покривите на околните сгради дебнат снайперисти, Чък Норис лично чете каква е темата на изпита, квестори са Брус Уилис, Силвестър..

публикувано на 26.05.17 в 14:30