Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Чакат 11 000 зрители на финала за Купата на България

Атанас Караиванов
Снимка: БГНЕС


Финалът в турнира за купата на България по футбол между шампиона „Лудогорец“ и „Ботев“ (Пловдив) утре се очаква да привлече на трибуните около 11 хиляди зрители, прогнозира  главният мениджър на Професионалната лига Атанас Караиванов. Срещата е от 18 часа и 30 минути на стадион „Васил Левски“.

До този момент са продадени 6500 билета, очаквам около 10-11 хиляди – заяви Караиванов. -  Охраната за мача е значително засилена, особено финансово. Имаме най-добрата комуникация с полицията и с охранителната фирма. Организацията на реда е като за мач с 30 000 души. Вярваме, че няма да има проблеми. Благодарим на двата клуба за коректното отношение. Ще се продават пропуски и утре на касите откъм улица „Гурко“, откъм сектор „Б“ на стадиона, както и в мрежата на „Ивентим“. Надяваме се, че заради почивния и празничен ден ще се съберат доста хора.

Сектор „Б“ е запазен за привържениците на „Ботев“, при нужда ще се отвори и част от сектор „В“. В сектор „Г“ към „А“ ще бъдат настанени привържениците на „Лудогорец“, а в централната трибуна ще се настаняват неутралните любители на футбола.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна