Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Освободен от "Левски" стана треньор в Панагюрище

Георги Чиликов
Снимка: БГНЕС

Георги Чиликов е новият старши-треньор на футболния тим на "Оборище" (Панагюрище). До преди дни Чиликов бе главен скаут на "Левски", но напусна поста.

Георги Чиликов поема отбора. Той се вписва идеално в нашия профил за нови наставник. Първият му асистент ще бъде Димитър Телкийски, който знаете също работеше в "Левски" доскоро. Чиликов има картбланш за селекцията. Бюджетът на отбора за 2016-2017 е подсигурен на 101 процента. Освен това имаме и договор с основният ни спонсор „Асарел-Медет” до 2020 година. Новият щаб ще работи в изключително спокойна обстановка от гледна точка на финансите. Очаквам през новия сезон по-предно класиране, коментира президентът на "Оборище" Стоян Байряков.

"Оборище" стартира лятната си подготовка на 19 юни. Тогава ще бъде представен официално новият треньорски екип. Ще стане ясна програмата за лятната подготвока, както и съперниците за контролните мачове. 

До 31 май старши треньор на "Оборище" беше друг кадър на "Левски" – Емил Велев. Неговият договор обаче не беше подновен и ръководството на клуба се насочи към нов наставник.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна