Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: Доволен съм от контролата с "Университатя" (Крайова)

Георги Дерменджиев
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на футболния "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че е доволен от представянето на отбора при победата над румънския "Университатя" с 1:0 в контролна среща на лагера в Австрия.

Използвах два състава в двете полувремена. Исках да видя как са футболистите преди последните два мача в Австрия. Доволен съм от контролата. В подготвителния период се гледат различни неща. На етапа, в който се намираме, се представихме добре. Знам какво съм искал, какво е направено. Отстрани може да изглежда, че липсва мотивация в някои ситуации, но аз съм доволен, заяви Дерменджиев.

Специалистът заяви, че вече добре е разузнал първия съперник в квалификациите на Шампионската лига "Жалгирис". Доста добре съм запознат вече с Жалгирис. Футболистите също. Съперникът е сериозен, не е от много висока класа, но е отбор с добър стил. Очакват ни високоинтелектуални мачове. Те също са видели нашата игра и ще потърсят начин да ни се противопоставят възможно най-добре. Няма да бъде лесно и в двете срещи, каза той.

Дерменджиев коментира предстоящия трансфер на централния бранител Хосе Луис Паломино в четвъртия в италианското първенство през миналия сезон "Аталанта". Паломино цяла година игра изключително силно. Този трансфер в "Аталанта" е много престижен за "Лудогорец". За момента имаме четирима централни защитници, така че мисля, че ще се справим с тях. Ние сме клуб, който действа изключително разумно. Когато има добра оферта, то нещата се осъществяват, каза той.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени